03.05.2022
Prezentatorul ucrainean Grigory Reshetnik - despre vizita sa groaznica la Irpin: „Inca nu imi vine sa cred” - VIDEO

Cunoscutul prezentator a vizitat orasele eliberate din regiunea Kiev. 

Prezentatorul ucrainean Grigory Reshetnik se ocupa acum cu evacuarea oamenilor din regiunea Kiev. Fiind tata cu multi copiii, el nu a parasit tara si a decis sa ramana acasa - acest lucru a fost un principiu. 

„Da, copiii nostri sunt speriati. Da, in Ucraina mereu se aud sirene. Insa doar fiind aici tu poti ajuta, tu poti stabili o comunicare cu oamenii care, la randul lor, vor ajuta. Si cu acest lucru noi si ne ocupam, eu si intreaga mea familie”, a spus Grigory intr-un interviu.

Anna Trincher a cantat despre cuplurile care au fost despartite de razboiul din Ucraina. Vedeta a prezentat un videoclip emotionant: „Ucrainencele sunt cele mai incredibile, curajoase si puternice” - VIDEO

Prezentatorul ii ajuta cu ce poate pe cei care au nevoie. A evacuat oameni din Bucea si Irpin, orase care au suferit mult inca din primele saptamani de razboi. In interviu, Reshetnik si-a impartasit impresiile din vizita sa la Irpin:

„Un prieten ne-a chemat la Irpin, el locuieste acolo si ne-a invitat sa vedem cu ochii nostri tot haosul. Nu imi venea sa cred. Eu, fiind un om creativ, om de televiziune, lucrand in productie de film, de televiziune... La inceput imi parea ca este un fel de montaj, ca acesta este un decor de film. Insa, am inteles cate destine, cata suferinta se afla in spatele acestui haos. In asa momente iti dai seama ca totul se intampla intr-adevar”. 

Tanara vedeta a patinajului artistic rus, Kamila Valieva s-a bucurat de o atentie speciala din partea presedintelui rus. Ce cadou i-a facut acesta - FOTO

Grigory Reshetnik crede ca acest razboi ii va face pe ucraineni si mai puternici, desi este foarte deficil acum sa faci fata tuturor acestor lucruri. 

„Cred ca toate acestea incercari ne vom face mai puternici, vom restaura si vorm reconstrui totul. Ceea ce am vazut este groaznic. Am mers eu si Cristina. Inca nu le-am aratat copiiilor, pentru ca este prea emotional... Cand vezi case arse, rezervoare arse, echipamente militare - mi se pare ca este prea mult pentru psihicul copilului”, a adaugat prezentatorul. 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie