30.04.2021
Diferenta mare de varsta nu este o piedica pentru ei! Un cuplu celebru din Rusia urmeaza sa devina parinti: „Impartasim cu voi bucuria noastra, pana cand nu au inceput sa ne „deconspire”

Actrita Elizaveta Arzamasova si dansatorul de gheata Ilia Averbukh le-au dat de inteles admiratorilor ca familia lor se va mari.

Liza Arzamasova si Ilia Averbukh sunt rezervati in a oferi detalii despre viata lor personala. Pe conturile lor de Instagram rar vezi fotografii comune sau declaratii de dragoste pentru celalalt. Totusi, acestia nu au asteptat ca presa sa inceapa presupuneri despre sarcina actritei, asa ca au facut anuntul intr-o postare pe social media.

„Делимся нашей радостью сами, пока нас в этой радости не стали «разоблачать» бдительные наблюдатели. Всем хорошего дня, берегите друг друга! А♾А  (Impartasim cu voi bucuria noastra, pana cand nu au inceput sa ne „deconspire” urmaritorii vigilenti. O zi buna, aveti grija unul de altul!)”, a scris Liza pe Instagram.

Cuplul a publicat un filmulet in care se observa burtica evidentiata a actritei, iar Ilia o cuprinde atent, urandu-le urmaritorilor o zi frumoasa si vesti bune.

Vestea i-a luat prin surprindere pe internauti, deoarece pana nu demult, Liza posta fotografii cu ea, avand o talie subtire. In luna martie aceasta a publicat o fotografie chiar in costum de baie si nici un indiciu nu ar fi existat despre o potentiala sarcina.

Internautii s-au bucurat pentru viitorii parinti si le-au lasat numai comentarii cu urari de bine si multumire, pentru ca au impartasit acest eveniment important cu ei.

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie