18.07.2022
Maria Sharapova a nascut in SUA! Afla cat costa o nastere acolo

Maria Sharapova si iubitul ei, omul de afaceri britanic Alex Gilks, au devenit parinti pentru prima data. Copilul s-a nascut intr-una dintre cele mai bune clinici din Los Angeles.

Renumita sportiva, Maria Sharapova a devenit recent mama pentru prima data. Copilul s-a nascut pe 1 iulie 2022. Nasterea a avut loc in sectiunea VIP a uneia dintre cele mai bune clinici din SUA, unde sportiva e emigrat cu multi ani in urma. 

Frumosi si indragostiti! Vezi cum arata fiica Monicai Bellucci si iubitul acesteia - FOTO

Maria Sharapova, impreuna cu sotul ei, omul de afaceri Alex Gilks, locuieste de mult timp la Los Angeles. Intr-una dintre cele mai bune clinici din orasul de pe coasta Pacificului, fiul lor, Theodore, a aparut pe aceasta lume la inceputul lunii iulie. Pentru sectia VIP si serviciile medicale, parintii lui Theodore au achitat 10 mii de dolari (aproximativ 193 de mii de lei).

Meghan Markle a avut o relatie cu un sportiv celebru. Afla cine este si ce dezvaluiri uimitoare au fost scrise intr-o noua carte despre duccesa de Sussex - FOTO

Pe retelele sociale, sportiva a publicat o imagine cu fiul sau si sotul. Fanii sai din intreaga lume au ramas incantati de vestea sportivei si i-au scris comentarii pozitive: „Ura! Sa fie sanatos”, „Multa putere si sanatate micutului vostru”, „Felicitari! Bine ai venit pe aceasta lume!”, „Sunteti atat de fericiti si frumosi”, „Va felicit cu nasterea unui copil minunat. Sunt foarte fericita pentru voi”. 

Jucatoarea de tenis in varsta de 35 de ani si-a incheiat cariera in 2020, iar ceva timp mai tarziu a vorbit despre logodna ei cu Alex Gilks, in varsta de 39 de ani.

Articole din aceeasi categorie