18.07.2022
Frumosi si indragostiti! Vezi cum arata fiica Monicai Bellucci si iubitul acesteia - FOTO

Fiica Monicai Bellucci, Deva Cassel este destul de activa pe retelele ei de socializare. Tanara in varsta de 17 ani se dezvolta profesional fiind model, dar, cu toate acestea, ea nu uita si de viata personala. Cassel se intalneste cu tanarul Luca Salandra.

Luca este un model foarte cunoscut din Paris. Potrivit unor persoane propiate cuplului, intre cei doi a fost dragoste la prima vedere.

Povestea lor de dragoste dureaza deja de mai multi ani, desi prima fotografie comuna a celor doi a fost publicata in mediul online vara trecuta in timpul unei vacante la Saint-Tropez.

Atat de emotionant! Jennifer Lopez a purtat rochia de mireasa pe care si-a pregatit-o in 2003 pentru nunta cu Ben Aflleck! Vezi cat de bine a aratat vedeta in cea mai importanta zi din viata sa - FOTO/VIDEO

Recent, in mediul online, fiica Monicai Bellucci a publicat o noua imagine cu iubitul sau. Fotografia a fost facut in timpul vacantei lor. Din imagini se poate observa faptul ca Deva a purtat un bikini verde aprins in combinatie cu o camasa alba si pantaloni scurti negri.

Zi speciala in familia Xeniei Deli! Vezi cum a felicitat-o modelul pe fiica sa de ziua sa de nastere: „Eu si tata vom fi mereu alaturi de tine” - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie