24.11.2022
Dupa un val de critica din partea internautilor, Anna Sedokova a decis sa recurga la schimbari radicale. Ce afirmatii a facut vedeta pe retelele sociale - FOTO

Cantareata este adesea criticata de jurnalisti si internauti pe retelele sociale. Cert este faptul ca in ultimile zile, aceasta are parte de foarte mult hate: comentariile oamenilor au atins-o atat de mult pe Anna Sedokova, incat aceasta a decis sa recurga la schimbari drastice. 

Interpreta a recunoscut ca intr-adevar a adaugat kilograme in plus in ultima perioada. Timp de trei luni, Anna a participat in cadrul unui show rus, in care era nevoita sa evolueze in costume masive. 

Este moldoveanca, insa a mers sa-si caute dragostea in Romania! Afla cine este tanara care a participat intr-un reality show popular de peste Prut: „Am decis in gluma sa ma inscriu...” - VIDEO

„S-a primit ca in ultimile trei luni eu pur si simplu nu am avut timp sa am grija de mine”, a mentionat artista. 

Insa, in loc sa se planga si sa caute scuze, aceasta a trecut imediat la treaba: a inceput sa se alimenteze sanatos, si-a indepartat genele false si si-a facut laminarea sprancenelor. „Se pare ca nu mai arat de 60 de ani, ci de vreo 50”, a glumit cantareata. 

Moment de sinceritate! Mama Nataliei Vodianova a dezvaluit motivul pentru care si-a dat fiica spre adoptie

Vedeta gandeste foarte pozitiv si are obiective mari acum: „Astazi am incercat sa folosesc puterea negativului si a criticii pentru binele meu. Si stiu ca astazi eu arat mult mai bine decat ieri”, a scris Anna. „Si asta nu inseamna ca trebuie sa te schimbi din cauza fiecarui comentariu negativ pe care il primesti”. 

Aceasta le-a promis urmaritorilor sai ca va impartasi pe pagina sa de Instagram rezultatele transformarii sale. 

Ea este cea mai stilata vedeta din lume, potrivit revista GQ! Vezi cine s-a clasat in acest an pe prima pozitie - FOTO

Anna Sedokova este o cantareata, actrita si prezentatoare TV ucraineana. A devenit cunoscuta in 2002 ca membra a trupei „VIA Gra”. 

Articole din aceeasi categorie