11.03.2022
Fiica oligarhului rus Roman Abramovici traieste in lux desi averea tatalui a fost inghetata

Fiica oligarhului miliardar Roman Abramovici duce un trai de lux si se rasfata in case de milioane de dolari. Tanara se declara impotriva razboiului din Ucraina si insinueaza ca tatal ei a fost sanctionat pe nedrept.

Fiica bogatasului Roman Abramovici, fostul patron al clubului Chelsea, inca profita de pe urma banilor tatalui ei, insa e posibil ca aceasta situatie sa nu mai dureze mult, dupa ce miliardarul a fost sanctionat din cauza unor presupuse legaturi cu Moscova. 

Sofia se rasfata in doua conace din Londra si mai are la dispozitie o proprietate de 18 milioane de lire sterline in West Sussex, insa aceste proprietati vor fi confiscate. 

Elon Musk si fosta lui iubita, Grimes, au devenit, din nou, parinti

Desi familia lui Abramovici nu este vizata direct de sanctiuni, oficialii cred ca membrilor familiei le va fi aproape imposibil sa mentina acelasi stil de viata luxos, din cauza sanctiunilor impuse fostului patron Chelsea, noteaza Daily Mirror. 

Guvernul nu a dezvaluit ce se va intampla cu personalul ce are grija de proprietatea familiei sau daca toate imobilele fi confiscate. Cert este ca Roman Abramovici nu poate sa inchirieze sau sa vanda niciuna dintre proprietati deoarece toate bunurile si averea sa au fost inghetate de guvernul britanic.

Fiica lui Roman Abramovici critica propaganda de la Kremlin 

Patronul lui Chelsea FC, Roman Abramovici, a fost sanctionat pentru legaturile sale cu Vladimir Putin, dupa ce presedintele rus a invadat Ucraina.

Sofia, in varsta de 27 de ani, s-a mutat din Rusia in Anglia in 2003 impreuna cu familia ei, dupa ce tatal ei a cumparat clubul de fotbal.

Maria, fiica lui Vladimir Putin, si sotul ei, expulzati din Olanda. Unde locuiesc acum

Ea a atras atentia la inceputul acestei luni dupa ce l-a acuzat pe Putin pentru atacul militar asupra Ucrainei.

Pe retelele de socializare, ea critica propaganda Kremlinului care spune ca toti rusii sunt de partea lui Putin, din dorinta de a justifica razboiul cu Ucraina. 

Cea mai mare si mai de succes propaganda a Kremlinului este ca majoritatea rusilor sunt alaturi de Putin”, a spus postarea ei pe Instagram.

Sofia este unul dintre cei sapte copii ai miliardarului, ea impartaseste in mod regulat fotografii pe Instagram din proprietatea familiei de 18 milioane de lire sterline din Sussex.

Articole din aceeasi categorie