27.10.2022
Katy Perry, video viral pe retelele de socializare din timpul unui concert: „E infricosator” - VIDEO

Katy Perry a suferit o „defectiune” la un ochi in timpul concertului sau, momentul fiind surprins intr-un video care a ajuns viral pe retelele de socializare. Artista este vazuta pe scena in timp ce un ochi i s-a inchis in repetate randuri, iar fanii au adus in discutie diverse teorii.

In timpul unei reprezentatii recente din cadrul turneului sau „Play” din Las Vegas, Katy Perry a parut ca nu-si poate tine ochiul drept deschis. Ba mai mult, cantareata si-a presat degetul pe tampla intr-un efort aparent de a nu-si lasa pleoapa sa cada. In cele din urma, artista pop si-a revenit si a continuat sa tina ambii ochi larg deschisi timp de cateva momente.

Imbracata cu o rochie spectaculoasa, silver, cu detalii din doze de suc aplicate, vedeta era pregatita sa isi continue spectacolul alaturi de trupa sa, cand a avut un moment atipic. Dupa ce si-a „fixat” pleoapa, vedeta a incurajat publicul sa aplaude trupa artistei si si-a continuat concertul.

Angelina Jolie, vizita surpriza in campusul fiicei sale. Vedeta a facut senzatie printre colegii Zaharei - FOTO

Momentul atipic, ce a devenit viral pe retelele de socializare, a fost intampinat cu reactii din partea internautilor, care au variat de la ingrijorare la amuzament. Unii chiar au asemanat-o pe Perry cu un robot, despre care au spus ca a suferit defectiuni. Videoclipul a strans peste 19 milioane de vizualizari de cand a fost postat pe TikTok, duminica.

„Clona ei a avut o defectiune. E infricosator”, a scris o persoana intr-un comentariu TikTok, in timp ce o alta a adaugat: „Robotul ei pare sa se defecteze foarte mult”.

Chris Martin a cerut ordin de protectie, dupa ce a fost hartuit de o fana. Femeia a incercat de multe ori sa intre in casa artistului

Intre timp, altcineva a sustinut: „Nu chestia cu ochii a fost ciudata, ci faptul ca s-a purtat ca si cum nu s-ar fi intamplat si a continuat show-ul…”. Pe de alta parte, multi altii au gasit momentul destul de amuzant: „Papusa aia pe care o aveai cand erai copil cu ochiul care se tot inchidea”, a glumit o persoana pe TikTok, in timp ce alta a spus: „A pierdut conexiunea wifi”.

Articole din aceeasi categorie