17.03.2022
Madalina Ghenea - selfie in bratele lui Ed Westwick. Imagini cu romanca pe platourile de filmare ale peliculei „Deep Fear” in care joaca rolul principal - FOTO

Cariera Madalinei Ghenea ia avant in lumea filmului. Odata cu popularitatea dobandita gratie rolului Sophiei Loren din "House of Gucci", romanca a pus mana pe un alt rol, de data aceasta unul principal, in thrillerul „Deep Fear”, in care partener este nimeni altul decat Ed Westwick, fermecatorul actor devenit cunoscut datorita rolului din serialul „Gossip Girl”.

Madalina se afla in Malta pentru doua luni, tara in care au loc filmarile. Pentru ca isi tine fanii la curent cu tot ce se intampla in viata ei, Ghenea nu a facut exceptie nici de aceasta data. Pe contul ei de Instagram au aparut imagini de pe platouri, inclusiv una in care frumoasa romanca sta confortabil in bratele lui Ed Westwick.

Romanca originara din Slatina s-a pregatit luni bune pentru filmul in care joaca rol principal. Dupa rolul Sophiei Loren in „House of Gucci”, aceasta a pus mana pe un personaj de amploare in thriller-ul „Deep Fear”. Pentru aceasta oportunitate care s-a ivit in cariera ei, Madalina a muncit din greu. Pe langa lectiile de actorie pe care le face in mod constant, Ghenea a petrecut mai mult timp in sala de sport si a facut cursuri de scufundari, intrucat mare parte din actiunea peliculei se petrece sub apa. Mai mult, satena a trebuit sa se si ingrase cateva kilograme, inca acest lucru nu i-a stirbit din senzualitate. Dovada sunt imaginile de pe platoul de filmare, in care apare in ipostaze total opuse: ba cu sutienul la vedere, ba in costum de scufundari.

Divort neasteptat in showbiz. Julio Iglesias Jr. si modelul Charisse Werhaert s-au despartit dupa 18 ani de relatie - FOTO

Thrillerul „Deep Fear” spune povestea Naomi (Madalina Ghenea), o proprietara de iaht care pleaca intr-o calatorie spre Grenada, pentru a se intalni cu Jackson, iubitul ei, personaj interpretat de Ed Westwick. Cei doi sunt prezentati ca un cuplu onest si onorabil, care incearca sa puna pe picioare o afacere de excursii pe yahturi in Caraibe, dar care vor fi nevoiti sa faca fata unei situatii extraordinare.

Cand o furtuna o forteaza sa se abata de la drumul ei, vede semnalele S.O.S. transmise de pe o nava care se scufunda si decide sa-i ajute pe cei trei supravietuitori. Acestia se dovedesc a fi traficanti de droguri, iar povestea se transforma intr-un cosmar pentru eroina. Aceasta este fortata sa salveze din epava scufundata tonele de cocaina pe care acestia le transportau. Naomi va fi nevoita sa gaseasca o strategie pentru a supravietui printre rechinii tigru, cea mai de temut specie de rechini, considerata spaima navigatorilor.

Ochii ii sclipesc de fericire! Corneliu Botgros, in sfarsit si-a gasit sufletul pereche. Artistul impreuna cu iubita lui se pregatesc de nunta: „Ea este deosebita si foarte frumoasa. Ma mandresc ca este alaturi de mine” - VIDEO

„Mi-a placut acest personaj din momentul in care am citit scenariul. Naomi este o femeie tanara extrem de increzatoare, plina de viata si realizata – este o onoare sa joc un rol feminin principal atat de motivant. M-am distrat mult in luna in care am urmat un antrenament de scufundari, ca pregatire pentru acest rol, si abia astept sa incep filmarile alaturi de o echipa atat de talentata”, a dezvaluit Madalina Ghenea, potrivit hollywoodreporter.com.

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie