17.03.2022
Divort neasteptat in showbiz. Julio Iglesias Jr. si modelul Charisse Werhaert s-au despartit dupa 18 ani de relatie - FOTO

Julio Iglesias Jr. si Charisse Verhart au fost impreuna 18 ani, iar in urma cu opt ani, cei doi au decis sa-si uneasca destinele in cadrul unei ceremonii fastuoase, ce a avut loc la Palatul Rincon, proprietate a marchizului Grinon.

„Charisse s-a nascut pentru a fi sotia mea. Este tot ce mi-am putut dori.”, marturisea Julio Iglesias Jr.

Din pacate, povestea lor de iubire a luat sfarsit. Potrivit La Vanguardia, cea care a depus actele de divort a fost Charisse Verhart, modelul belgian. Aceasta a depus actele la Curtea Suprema din Miami la inceputul lunii august a anului 2020, insa urmeaza o lupta dura, intrucat modelul isi doreste impartirea echitabila a bunurilor dobandite in timpul relatiei.

O graviduta si-a rasplatit sotul cu un Lamborghini pentru ca este grijuliu cu ea pe perioada sarcinii - FOTO

 Cei doi s-au casatorit in 2012, insa formau un cuplu din 2004. Acestia traiau intr-un cartier rezidential din Miami, iar vecini le sunt chiar Enrique Iglesias si Anna Kournikova. Desi n-au avut niciodata copii, acestia si-au dorit sa devina parinti, dupa cum marturiseau in cadrul unui interviu.

Deocamdata nu se cunosc motivele pentru care cei doi au decis sa divorteze, insa presa internationala scrie ca modelul a declarat ca „nu mai era nimic de facut pentru a-si salva casnicia”.

Dincolo de aparente cu Gaia Panzaru! „Razboiul informational - un razboi nedeclarat, fara reguli si fara arme propriu zise, un razboi crud si teribil, care ne ucide pe interior, incet, dar sigur…”

Ce i-a cerut modelul lui Julio Iglesias Jr.

In acelasi timp, se pare ca blonda a solicitat ca locuinta in care traiesc in prezent sa-i revina ei, iar Julio Iglesias Jr. sa-i plateasca o suma compensatorie lunar, pentru a-si permite in continuare acelasi stil de viata. De asemenea, ea isi doreste si custodia patrupedului pe care-l au de mai multi ani, pe nume Molly.

Sursa FOTO: Google

Articole din aceeasi categorie