17.03.2022
Ochii ii sclipesc de fericire! Corneliu Botgros, in sfarsit si-a gasit sufletul pereche. Artistul impreuna cu iubita lui se pregatesc de nunta: „Ea este deosebita si foarte frumoasa. Ma mandresc ca este alaturi de mine” - VIDEO

Chiar daca instrumentistul Corneliu Botgros nu iubeste sa vorbeasca despre viata lui personala, in cadrul emisiunii O Seara Perfecta artistul a spus ca este foarte fericit in prezent si demult isi dorea sa isi gaseasca sufletul pereche. Se pare ca Angela este femeia ideala pentru Corneliu, iar felul in care el vorbeste despre ea poate demonstra acest lucru.

Fara a face multe introduceri, prezentatoarea Anisoara Loghin l-a intrebat pe Corneliu Botgros cand acesta se va insura. „ Cu siguranta ca asta se va intampla in acest an, dar dupa ce se va implini un an de la decesul mamei. Asta ar fi, teoretic vorbind, in luna august, insa august este o luna destul de complicata pentru artisti, deoarece sunt multe evenimente si concerte. Optez, optam impreuna pentru luna septembrie”. 

Nu si-a putut stapani lacrimile cand l-a vazut pe sotul sau! Momentul in care Anisoara Loghin a fost surprinsa in direct la O Seara Perfecta: „Esti cel mai bun tatic, te asteptam acasa...” - VIDEO

Corneliu i-a facut iubitei sale cerere in casatorie cu mai mult timp in urma, insa nu a dorit sa afiseze acest lucru pe retelele de socializare. „Demult i-am facut cerere, de vreo patru luni”.

Artistul mentioneaza ca nu doreste o nunta foarte mare. „Nu cred ca va fi nunta mare. Vrem o nunta actuala, cu mai putina lume. Nu vreau intr-un cert restrans, ci intr-un cerc de oameni foarte asteptati. Dar, va dati seama ca ei nu sunt foarte multi”.

Muzicianul spune ca se simte foarte bine acum si este foarte implinit sufleteste. „Sa stii ca ma gandesc la asta in fiecare zi si, undeva in adancul sufletului ma gandesc „De ce nu s-a intamplat asta cu multi multi ani in urma?”, poate as mai fi castigat ceva. Dar totul este scris si predestinat de sus si ma bucur ca s-a intamplat cu mine asta. Eu mereu am avut nevoie de o femeie alaturi de mine care va fi mai puternica, pentru ca eu sunt Rac si eu pana ma decid sa fac ceva imi ia mult timp. Angela e mai agera si ea mereu ma impinge un pic, in unele situatii. Eu am nevoie de asa o persoana alaturi de mine. 

Dar, dincolo de caracterul ei, ea este foarte deosebita si ma bucur ca e frumoasa si alti barbati se uita la ea. Ma mandresc ca ea este alaturi de mine. Eu sunt implinit la moment, imi traiesc viata. Nu stiu ce va fi maine, dar vreau sa fie totul cu o continuitate logica. Ion la fel e multumit, el mereu o lauda. Ei se impaca foarte bine. Si cu sotia lui Ion se impaca tot asa de bine, parca sunt doua surori”. 

Fiica Loredanei Groza, de nerecunoscut in cele mai noi imagini. Fanii au comparat-o cu Sophia Loren: “Vai, cat este de frumoasa!” - FOTO

Mama muzicianului a cunoscut-o pe Angela si, dupa spusele lui, ea o placea mult pe iubita lui. „Mama a cunoscut-o pe Angela si tare ii placea de ea. Ele se impacau. Imi spunea ca uite in sfarsit ma vede langa un om drag, langa care voi avea parte de mult noroc. Sper ca a avut dreptate”. 

Fiul sau, Cristian, la fel se impaca bine cu Angela. „Ei sunt cam apropiati ca varsta si se inteleg foarte bine. Ea acum merge spre 25 de ani. Eu sunt un picut mai mare, dar nu asta conteaza. Cateodata sunt asa niste momente amuzante cand ei se mai ciondanesc si eu incerc sa aparez conflictul si el mereu imi zice „Tata tu cu cine tii, cu mine sau cu ea?”, a glumit artistul.

Articole din aceeasi categorie