15.01.2023
Lisa Marie Presley a murit dupa ce familia ei a decis sa nu fie resuscitata. Ce s-a intamplat la spital?

Unicul copil al lui Elvis Presley a murit in urma unui al doilea infarct, care a avut loc la spital. Asta s-a intamplat dupa ce familia Lisei Marie semnase deja sa nu fie resuscitata.

Fiica de 54 de ani a Regelui Rock & Roll a fost dusa de urgenta la spital in dimineata de joi, pe 12 ianuarie, dupa ce fusese gasita de menajera ei prabusita pe jos in casa ei din Calabasas.

Ambulanta care a ajuns de urgenta acasa la ea a reusit s-o readuca la viata si s-o faca sa aiba din nou puls, iar acest lucru s-a datorat, in mare parte, fostului ei sot, care ajunsese imediat acasa la ea, cand auzise ca facuse infarct, si a resuscitat-o.

Danny Keough a fost primul sot al Lisei si cel cu care fiica lui Elvis locuia impreuna, asadar se afla doar la o aruncatura de bat de casa ei in acele momente dramatice. Danny a reusit sa se intoarca intr-un suflet acasa, dupa ce auzise ca fosta lui sotie cazuse la podea, si i-a aplicat metodele cunoscute de prim ajutor pana cand a ajuns Salvarea la Lisa.

Detalii pe care Harry a ales sa nu le publice in cartea sa. Motivul pentru care printul inca are secrete

Keough este tatal fiicei lor actrite, Riley (33) si a fiului Benjamin, care s-a sinucis in iulie 2020, la numai 27 de ani.

Cum spuneam, paramedicii au preluat imediat cazul si au reusit s-o aduca pe pacienta VIP la viata. Dusa de urgenta la spital, Lisa a fost bagata imediat intr-o coma indusa si pusa pe un aparat care-o tinea in viata. Ceea ce ne surprinde pe toti este ca familia Lisei Marie a semnat ca ea sa nu fie resuscitata, cand ajusesera cu totii la spital. De ce au facut asta?

Ei bine, Priscilla Presley (77) si restul familiei aflasera de la medici ca starea Lisei nu era deloc buna. De fapt, unicul copil al lui Elvis se afla in moarte cerebrala dupa primul infarct suferit acasa la ea.

Cum a fost prima calatorie cu avionul pentru cea mai inalta femeie din lume: „Au fost anulate sase locuri si au pus o targa”

Dupa ce familia Lisei semnase cererea de-a nu fi resuscitata, regretata artista a facut un al doilea infarct si a murit. Mama ei se afla atunci la capataiul ei, langa patul ei de spital in care Lisa si-a dat ultima suflare.

„Cu inima franta sa dau cumplita veste ca fiica mea frumoasa, Lisa Marie, ne-a parasit”, a dezvaluit Priscilla lumii intregi, intr-un comunicat de presa emis joi seara. „A fost cea mai pasionala, puternica si iubitoare femeie pe care am cunoscut-o vreodata”, a incheiat fosta sotie a lui Elvis Presley comunicatul.  

Lisa Marie nu si-a revenit niciodata dupa sinuciderea fiului ei, Benjamin, si, in ultima vreme, era tot mai trista si refuza sa mai iasa din casa. Doar pe 8 ianuarie a facut un efort si s-a intalnit cu fanii lui Elvis, cu ocazia celei de-a 88-a aniversare a acestuia.

Doua zile mai tarziu, a inceput sa planga in timpul ceremoniei Globurilor de Aur, cand actorul Austin Butler a fost premiat pentru interpretarea lui Elvis in filmul cu acelasi nume si le-a multumit, in fata audientei, Lisei Marie si Princillei pentru intrega lor colaborare. Insa chiar si atunci erau semne ca Lisa Marie nu era deloc bine, se clatina pe picioare, era toata palida si cu o tristete intiparita pe chip…

Articole din aceeasi categorie