14.01.2023
Detalii pe care Harry a ales sa nu le publice in cartea sa. Motivul pentru care printul inca are secrete

Printul Harry afirma ca are suficient material pentru a scrie un nou volum de memorii si ca a ales sa nu publice unele detalii pentru care fratele si tatal sau nu l-ar fi iertat niciodata.    

Printul Harry spune ca transcrierea initiala pentru cartea sa intitulata „Spare” (Rezerva) avea o lungime de doua ori mai mare decat varianta finala lansata recent.

Ducele de Sussex a mai afirmat ca ar avea suficient material pentru a scrie inca un volum de memorii. El spune ca a ales sa nu faca publice anumite informatii, de teama ca tatal si fratele sau nu l-ar ierta niciodata.

Gabriella Damir a nascut! Vezi imaginea pe care a postat-o bloggerita, dar si ce prenume are micutul - FOTO

Palatul Kensington şi Palatul Buckingham au spus că nu vor comenta conţinutul cărţii.

„Primul draft a fost diferit. Au fost 800 de pagini, iar acum s-a redus la 400 de pagini. Ar fi putut fi doua carti. Si cel mai greu a fost sa elimin lucruri. Sunt unele lucruri care s-au intamplat, in special intre mine si fratele meu si, intr-o oarecare masura, intre mine si tatal meu, pe care pur si simplu nu vreau sa le stie lumea. Pentru ca nu cred ca m-ar ierta vreodata”, a spus el in interviu pentru Daily Telegraph, conform news.ro. 

Ducele a reiterat ca nu a incercat sa distruga monarhia, ci sa ajute la reformarea acesteia.

„Nu este vorba despre incercarea de a ataca monarhia, ci despre incercarea de a-i salva de ei insisi”, a adaugat el.

El a sugerat ca familia regala i-ar putea multumi pentru ca a vorbit atat de deschis despre traumele sale.

Hitul acestui an! Carla's Dreams si Nicole Cherry vor „sparge” topurile cu piesa pe care au lansat-o impreuna. Vezi cum suna melodia -VIDEO

Referindu-se la copiii Printului William, Harry a spus ca cel putin unul dintre ei va fi „de rezerva” si ca acest lucru il „doare” si „ingrijoreaza”.

Palatul Kensington si Palatul Buckingham au spus ca nu vor comenta continutul cartii.

Articole din aceeasi categorie