04.06.2022
Laura Cosoi, mama pentru a treia oara, in cateva zile: „Ma pregatesc sa nasc natural”

Laura Cosoi, in varsta de 40 de ani, va deveni mama pentru a treia oara, peste doar cateva zile. Actrita este insarcinata tot cu fetita, iar ea si sotul ei, Cosmin asteapta sa o stranga in brate. Laura Cosoi a dezvaluit ca isi doreste sa nasca natural, cu ajutorul lui Dumnezeu.

Laura Cosoi isi va strange peste doar cateva zile cel de al treilea copil in brate. Actrita vrea sa nasca tot natural si se roaga la Dumnezeu sa aiba si de aceasta data sansa asta.

Laura Cosoi a scris pe blogul sau cum decurg pentru ea si familia ei ultimele zile de sarcina si cum toata lumea asteapta cu nerabdare sa o cunoasca pe fetita.

„E incredibil chiar si pentru mine, dar iata ca am inceput numaratoarea inversa pana la venirea pe lume a surioarei Ritei si Verei. Parca mai ieri iti spuneam ca mi se pare minunat sa am inca o data sansa sa aduc pe lume un suflet, iar acum ma pregatesc sa nasc – natural, cu ajutorul lui Dumnezeu.

Shakira, dusa de urgenta la spital! Ce a patit cantareata si cum a reactionat Gerard Pique

Ce ma emotioneaza foarte tare e ca fetele au deja o relatie cu surioara lor care va veni curand pe lume, iar modul cum isi manifesta tandretea e coplesitor.

Spre exemplu, Rita e curioasa si pune tot felul de intrebari: cum mananca bebe, cum respira, daca tine ochii inchisi sau deschisi, daca doarme sau e treaza si multe altele. O pupa, o mangaie si uneori ii canta.

E super implicata in evenimentul acesta din familie! Pe de alta parte si Vera a preluat un pic din comportamentul Ritei. Stie ca bebe e in burtica la mami si vine din senin, imi ridica tricoul si ii da „pusi” surioarei”, povesteste Laura Cosoi pe blogul ei.

Gravida a treia oara si pe ultima suta de metri cu sarcina, actrita ne-a spus recent cum a reusit sa se mentina in forma, cu toate ca nu a putut face de data acasta sport deloc, spre deosebire de celelalte doua sarcini.

„Nu as spune ca nu m-am transformat, pentru ca imi accept transformarile corpului. Nu mi se pare ca kilogramele in plus ma fac mai putin dorita sau mai putin femeie.

Ba dimpotriva, in ceea ce ma priveste, din toata perioada vietii mele de 40 de ani, e clar ca in momentele in care sunt insarcinata ma simt in forma mea desavarsita de femeie, din toate punctele de vedere.

Tocmai de aceea, probabil ca am tot repetat experienta si n-as putea spune ca nu mananc anumite lucruri, chiar am mancat foarte mult dulce in cele doua sarcini, cel putin acum si cu Vera am mancat mult mai mult dulce, am simtit nevoia, aveam si sentimentul ca o sa-mi iasa glicemia foarte mare la analize, dar nu s-a intamplat, deci totul e in grafic, se pare ca asa simte organismul sa reactioneze.

Liderul Coreei de Nord i-a trimis o scrisoare Reginei Elisabeta a II-a. Despre ce a scris Kim Jong-un

E foarte important sa mergi pe instinct si sa ajungi sa iti cunosti foarte bine organismul, sa-l asculti pana la urma, e foarte important sa te hidratezi, sa faci sport, daca poti.

Eu n-am putut sa fac sport, cel putin in sarcina asta, absolut deloc. La Rita sa spunem ca am facut mai mult, dar nu am putut, insa apreciez femeile care pot sa faca asta.

Pe mine faptul ca am facut sport de performanta sunt convinsa ca m-a ajutat foarte mult. Corpul e facut sa se transforme si trebuie sa te accepti, sa te obisnuiesti cu aceste transformari si sa le primesti asa, cu bratele deschise, sa intelegi motivul pentru care se intampla”, a declarat Laura Cosoi pentru VIVA!.

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie