03.06.2022
Liderul Coreei de Nord i-a trimis o scrisoare Reginei Elisabeta a II-a. Despre ce a scris Kim Jong-un

Regatul Unit si Coreea de Nord au stabilit relatii diplomatice inca din anii 2000 si le mentin pana in prezent.

Liderul nord-coreean Kim Jong-un s-a alaturat politicienilor pentru a o felicita pe Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii pentru jubileul sau de platina, relateaza Daily Mail.

O viata demna de un film! Patru dintre cele mai bune documentare despre regina Elisabeta a II-a - VIDEO

El a trimis o scrisoare de felicitare monarhului si intregului popor britanic, care a fost confirmata de Ministerul Afacerilor Externe nord-coreean.

Kim Chen In

Printre alti politicieni care i-au trimis scrisori de felicitare reginei in varsta de 96 de ani se numara si presedintele american Joe Biden, care a subliniat ca in anii de domnie a Elisabetei a II-a, prietenia si cooperarea dintre cele doua tari s-au intarit ca niciodata, omologul sau francez. Emmanuel Macron, care l-a numit pe monarh „un fir de aur care leaga cele doua tari”, prim-ministri ai multor tari, vedete pop, legende ale sportului si artei si chiar papa Francisc, a urat„familiei regale si tuturor oamenilor natiunii binecuvantari de unitate, prosperitate si pace”.

La 3 iunie 1953, Elisabeta a II-a a devenit regina Marii Britanii. 

Jennifer Lopez, Instagram vs. realitate. Cum se transforma imaginea superstarului american atunci cand nu apeleaza la filtre si editari - FOTO

Sursa FOTO: Google

Articole din aceeasi categorie