29.01.2021
La mormantul Jannei Friske se intampla lucruri ciudate. De ce femeile iau acasa zapada de acolo

Portalurile de stiri rusesti au anuntat ca la mormantul interpretei se aduna multe femei care fac ritualuri pentru ca barbatii sa se indragosteasca de ele.

Pe canalul de Telegram „Только никому” a fost facut public faptul ca la mormantul artistei decedate in 2015, vin femei din toata Rusia si nu doar, pentru a-i onora memoria: „Jurnalistii au aflat ca femeile ar organiza diferite ritualuri. Arunca peste mormant petale de trandafiri si strang de acolo zapada, pe care o adauga mai tarziu in supa barbatului, care vor sa le iubeasca.”, a fost scris pe Telegram.

Deocamdata, rudele Jannei Friske nu au comentat aceste situatii. Nici fostul sot al interpretei, Dmitriy Shepelev, nu si-a expus parerea asupra intamplarilor.

Si in acest an, Filip Kirkorov o va sustine pe Natalia Gordienko la Eurovision: "Urmeaza o premiera dulce"

Fanii artistei totusi au descris aceste ritualuri ca fiind, cel putin, stranii.

Cantareata Janna Friske a fost membra trupei „Blesteascie (Блестящие)” din 1996 pana in 2003. Mai tarziu, aceasta si-a inceput cariera solo, dar a jucat si in filme precum „Ce spun barbatii (О чём говорят мужчины)”. Artista s-a stins din viata pe 15 iulie 2015, in urma luptei cu cea mai severa forma de tumoare cerebrala. Vedeta avea atunci 40 de ani.

In aprilie 2013, Janna a nascut un baietel - Platon, tatal caruia este prezentatorul TV - Dmitriy Shepelev.

Pamela Anderson, acuzata ca a furat barbatul altei femei: „Este trist ca oamenii sarbatoresc si ii felicita”

Ca doua surori! Cat de bine arata mama Anastasiei Fotachi

Sursa foto: Google, odnaminyta.com

Articole din aceeasi categorie