29.01.2021
Ca doua surori! Cat de bine arata mama Anastasiei Fotachi

Frumoasa basarabeanca le-a aratat fanilor de pe Instagram o fotografie in care apare alaturi de mama ei. Cele doua arata atat de bine, de parca ar fi surori.

Citeste si :  Si in acest an, Filip Kirkorov o va sustine pe Natalia Gordienko la Eurovision: "Urmeaza o premiera dulce"

De ziua de nastere a mamei sale, Anatasia Fotachi a publicat o fotografie in care apare alaturi de cea care i-a dat viata: "La multi ani, scumpa mea mamica".

Se pare ca frumusetea s-a transmis genetic si se vede cui ii seamana Anastasia atat de bine. Datorita felului in care arata mama modelului nici n-ai zice ca ar exista o diferenta de varsta dintre cele doua.

Intr-o singura ora, publicarea Anastasiei a adunat peste trei mii de like-uri si sute de comentarii in care internautii au felicitat-o pe omagiata zilei.

Anastasia Fotachi este una dintre cele mai urmarite basarabence si se lauda cu peste 200 de mii de urmaritori pe Instagram. Frumoasa blonda formeaza un cuplu cu omul de afaceri, Gabriel Stati. Cei doi sunt impreuna de aproape doi ani. Intre ei exista o diferenta de varsta de 19 ani, insa asta nu-i impiedica sa aiba o relatie de invidiat.

Citeste si :  Cu o groaza de probleme in capitala, primarul gaseste timp de sanius: "Bucuria picilor"

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie