29.01.2021
Pamela Anderson, acuzata ca a furat barbatul altei femei: „Este trist ca oamenii sarbatoresc si ii felicita”

Pamela Anderson (53 de ani) ar fi distrus armonia unei familii cand l-a sedus pe proaspatul ei sot. Dan Hayhurst, care s-a casatorit cu starleta in Ajunul Craciunului, era intr-o relatie cu alta femeie, alaturi de care crestea trei copii.

Citeste si :  ”Imi va schimba viata”. Ce decizie a luat Jessica Alves cu privire la transformarea in femeie

Acuzatii grave la adresa Pamelei Anderson, care s-a casatorit pentru a cincea oara, in mare secret. Alesul ei, Dan Hayhurst, era intr-o relatie de 5 ani cu o femeie care acum ii reproseaza ca „i-a spart casa”. 

Am decis sa vorbesc deoarece vreau ca oamenii sa stie ca relatia mea de aproape 5 ani, cu trei copii la mijloc, s-a sfarsit din cauza ca relatia cu Pam a inceput cand Dan era cu mine. Este trist ca oamenii sarbatoresc asta si in felicita”, a dezvaluit Carey, pentru The Sun US. Ea sustine ca Dan Hayhurst a parasit-o pentru Pamela Anderson.

Femeia, in varsta de 42 de ani, are un copil dintr-o relatie anterioara. Fostul ei iubit are, si el, doi copii cu o alta femeie. Impreuna erau ceea ce se cheama o „familie moderna”, cat se poate de fericita in aceste vremuri. Ea a marturisit ca idila dintre iubitul ei si Pamela Anderson nu s-a petrecut peste noapte, ci in decurs de 6 luni.

„El a muncit cu ea vreme de peste 6 luni, inainte ca asta sa se intample. Pe atunci el nu era bodyguardul ei, el e un om indemanatic, bun la toate, pe care ea l-a angajat sa lucreze in casa”, a mai spus femeia.

Dan Hayhurst se plangea de „aerele” de vedeta ale Pamelei 

Cei doi s-au vazut in toamna anului 2019, cand Hayhurst a acceptat sa preia un contract de renovare a locuintei Pamelei din Ladysmith, Canada. La vremea respectiva el i se plangea iubitei lui de „aerele” de vedeta ale Pamelei si de dificultatea de a lucra pentru ea. Insa, dupa cateva luni, la scurt timp dupa ce Pamela s-a despartit de Jon Peters, cei doi au inceput sa se placa. Dan a inceput sa petreaca tot mai mult timp acasa la actrita si sa-si ignore familia. 

In final, barbatul a recunoscut ca s-a indragostit de vedeta si i-a cerut fostei partenere sa pastreze casa in care obisnuiau sa locuiasca, fiindca el isi va muta resedinta la Pamela Anderson. Insa, ea nu l-a ascultat si a parasit casa, pe care a scos-o la vanzare.

Casatorie in secret, in Ajunul Craciunului

Dan Hayhurst si Pamela Anderson s-au casatorit in mare secret, in Canada, pe domeniul actritei. „M-am maritat pe proprietatea pe care am cumparat-o de la bunicii mei acum 25 de ani, aici s-au casatorit si parintii mei si inca sunt impreuna”, a declarat Pamela Anderson pentru Daily Mail. Nimeni nu a fost invitat la nunta, iar mama lui a primit marea veste, prin SMS, in noaptea de dinaintea evenimentului.

Pamela Anderson, care a fost casatorita de patru ori cu trei barbati, declara in mai 2020 ca ar mai vrea sa ajunga in fata altarului macar o data. Actrita a dezvaluit ca relatia de 12 zile pe care a avut-o cu cineastul Jon Peters nu s-a materializat intr-un mariaj.

Citeste si :  Intrebarea-capcana pe care o pune Elon Musk la orice interviu de angajare

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Articole din aceeasi categorie