23.05.2022
Ksenia Sobchak castiga de 20 de ori mai multi bani decat sotul ei! Afla ce venituri au cele mai bogate personalitati de cultura din Rusia

Departamentul de Cultura din Moscova a publicat informatii despre veniturile conducatorilor institutiilor subordonate acestuia pentru 2021.

Cei mai bogati dintre ei sunt:

1. Vladimir Spivakov (Presedintele Casei Internationale de Muzica din Moscova, dirijor) - are un venit de 158,3 milioane de ruble echivalentul a aproximativ 50 de milioane de lei.

2. Igor Butman (director artistic al Orchestrei de Jazz din Moscova) - 96 de milioane de ruble sau 30 de milioane de lei.

3. Nadejda Babkina (director artistic al Teatrului Song Rus) - 71,49 milioane de ruble sau 22 de milioane de lei.

Miss Ucraina 2021, Anna Nepliah a dezvaluit cu cate kg s-a ingrasat de cand a inceput razboiul: „Cautam alinare in mancare” - VIDEO

4. Zurab Tsereteli (sculptor) - 60,08 milioane de ruble sau aproximativ 19 milioane de lei.

5. Oleg Menshikov (actor si regizor al Teatrului Dramatic M. N. Yermolova) - 59,96 milioane de ruble sau aproxmativ 19 milioane de lei.

6. Vasilii Nesterenko (seful Galeriei de Arta Vasilii Nesterenko) - 39 de milioane de ruble sau aproape 13 milioane de lei.

7. Marina Brusnikina (director artistic al Teatrului Praktika) - 35 de milioane de ruble sau 11 milioane de lei.

8. Mihail Turetski (director artistic al Corului Solistilor) - 29 de milioane de ruble sau aproape 10 milioane de lei.

Maia Sandu - aparitie originala la Presedintie! Formatia Zdob si Zdub si Fratii Advahov au fost decorati cu „Ordinul de Onoare” de catre sefa statului - FOTO

9. Vladimir Mashkov (director artistic al Teatrului Oleg Tabakov) - 27,49 milioane de ruble sau 10 milioane de lei.

10. Alexei Agranovich (director artistic al Centrului Gogol) - 27,37 milioane de ruble sau 8 milioane de lei.

In acelasi timp, daca luam in considerare venitul total al familiei, atunci regizorul de teatru Konstantin Bogomolov si sotia sa, jurnalista Ksenia Sobchak , au castigat aproape de doua ori mai mult decat Sati si Vladimir Spivakov. Sobchak a declarat un venit anual de 295,3 milioane de ruble (93 milioane de lei), iar sotul ei - 14,4 milioane de ruble (4 milioane de lei).

Articole din aceeasi categorie