20.05.2022
Ksenia Borodina - criticata de catre internauti, deoarece si-a aratat dezgustul fata de oamenii care merg cu metroul: „Dar de cand ai devenit asa o regina? - FOTO

Recent, Ksenia Borodina se indrepta spre marafonul Elenei Blinovskaia si, gandindu-se ca va intarzia din cauza ambuteiajelor, a decis sa economiseasca din timp si sa mearga cu metroul. Insa, calatoria s-a transformat intr-un adevarat cosmar pentru ea.

Pentru prima data dupa multi ani, Ksenia Borodina a hotarat sa mearga cu metroul. Prezentatoarea a ramas in soc de la aceasta calatorie. Dupa spusele ei, ea a nimerit in metrou exact in cele mai aglomerate ore, cand sunt foarte multi oameni. Vedeta isi facea griji pentru coafura sa, pe care si-a facut-o in unul dintre cele mai renumite saloane de frumusete din tara. Din metrou, vedeta a iesit cu o dispozitie foarte proasta. „Este strasnic! Ce pot sa mai spun!...”, a scris Ksenia pe pagina sa de Instagram.

Dar care a fost furia ei cand a aflat ca soferul a ajuns la locul destinatiei inaintea ei?: „Sunt rea ca naiba! Nu pot sa cred. Sunt toata uda!”, a spus vedeta indignata.

Urmaritorii sai au ramas in soc de snobismul prezentatoarei in varsta de 39 de ani, care nu o data a accentuat ca este foarte aproape suflesteste de poporul simplu.

Dansatorul ucrainean, Max Chmerkovsky a creat o fundatie caritabila in SUA. Vezi cum ii ajuta pe refugiatii din Ucraina - FOTO

„Dar de cand ai devenit asa o regina? Unde te-ai nascut tu? Cu ce te trasportai inainte de a fi populara? De la nastere aveai un sofer personal? Nu prea cred”, „Ai vrut sa umilesti oamenii simpli. Nu ai creier? Te-ai aratat in cel mai urat mod. Nici nu stii cum iti va fi soarta”, „De parca ea din copilarie avea un sofer personal si nu a mai vazut metroul”, au scris internautii. 

Prohor Shaliapin si-a prezentat oficial noua iubita publicului! Vezi cine este aceasta, dar si ce varsta are - FOTO

Vedeta a fost criticata si de fostul sau iubit, Mihail Terehin. „Ultima data cand am mers cu metroul a fost cu zece ani in urma. Mergeam la un centru comercial. Erau ambuteiaje si ne-am gandit ca asa va fi mai rapid. Insa, se pare ca, in acesti zece ani, Ksenia s-a dezvatat sa mearga alaturi de oamenii simpli si se transporta doar cu cele mai scumpe automobile, cu soferi personali”, a spus barbatul. 

Articole din aceeasi categorie