20.05.2022
Prohor Shaliapin si-a prezentat oficial noua iubita publicului! Vezi cine este aceasta, dar si ce varsta are - FOTO

Cantaretul Prohor Shaliapin le-a aratat fanilor sai actuala iubita. S-a dovedit ca de data aceasta are o relatie cu modelul si actrita Olga Sun. Artistul a distribuit o fotografie comuna cu ea pe canalul sau de Telegram.

Asadar, el a postat imagini in care stau impreuna intr-unul dintre restaurante. Shaliapin a subliniat ca anume Olga este iubriea lui adevarata.

 Fanii s-au grabit sa-l laude pentru o alegere buna, dar si sa-i faca complimente pentru frumusetea ei.

Ksenia Sobchak a postat un mesaj ciudat pe pagina sa de Instagram: „Noua realitate a unui patriot rus ca mine, care nu emigreaza, este de a invata limba si cultura chineza”

Anterior, Olga a primit titlul de „Doamna Rusia-Univers”. In plus, femeia este recunoscuta datorita vacantelor scumpe in care merge impreuna cu pisica ei, cu care este de nedespartit.

Sarbatoare de zile mari in familia Olgai si a lui Alexandru Manciu! Cea mai puternica radacina a familiei lor a fost omagiata, iar acestia au revenit acasa. Vezi despre cine este vorba si ce surpriza mare i-au pregatit - FOTO/VIDEO

Cantaretul Prohor Chaliapin este cunoscut pentru relatiile amoroase cu femei mult mai in varsta decat el. Acesta a fost casatorit cu Tatiana Davis, care a murit din cauza infectiei cu coronavirus. Acest lucru a fost anuntat de artist pe blogul sau personal de Instagram, dupa ce i-a dedicat o poezie emotionanta sotiei sale. Dupa tragedie, vaduvul a inceput sa apara la diverse emisiuni, iar in programul lui Andrei Malahov, Prohor a aratat imagini exclusive de la spitalizarea sotiei sale bolnave in stadiu terminal.

Sursa FOTO: Telegram/Instagram 

Articole din aceeasi categorie