20.05.2022
Dansatorul ucrainean, Max Chmerkovsky a creat o fundatie caritabila in SUA. Vezi cum ii ajuta pe refugiatii din Ucraina - FOTO

Coregraful Max Chmerkovsky, impreuna cu tatal sau, Alexandru, ajuta ucrainenilor din SUA, unde ei au organizat o fundatie caritabila. 

Dansatorul Max Chmerkovsky nu uita de radacinile sale ucrainene chiar si dupa multi ani de cand traieste in strainatate. Coregraful a recunoscut ca el simte in primul rand ca este ucrainean, si doar mai apoi - un om care a crescut si s-a dezvoltat in SUA.

Pentru a-si ajuta poporul, Chmerkovsky impreuna cu tatal sau, Alexandru a organizat in SUA o fundatie caritabila, care se numeste „Baranova27”. Aceasta denumire nu a fost aleasa pur si simplu - anume asa se numea strada pe care a trait candva dansatorul, inainte de a emigra in Statele Unite. 

Ksenia Sobchak a postat un mesaj ciudat pe pagina sa de Instagram: „Noua realitate a unui patriot rus ca mine, care nu emigreaza, este de a invata limba si cultura chineza”

Fundatia Chmerkovsky ajuta activ ucrainenii refugiati din diferite colturi ale lumii. Asa dar, dupa spusele coregrafului, principalul lor scop este de a construi un orasel mic pentru toti ucrainenii care au emigrat din Lviv. Mai multe organizatii internationale sunt gata sa se alature acestui proiect. 

Miliardarul Alisher Usmanov divorteaza la 68 de ani de sotia sa, antrenoarea Irina Viner. Ce l-a facut sa ia aceasta decizie dupa 30 de ani de casnicie - FOTO

Pentru a face acest lucru, Max si Alexander Chmerkovsky au purtat discutii cu ambasadorul ucrainean in Turcia, Vasily Bodnar, asupra proiectului Baranova Village din Ucraina.

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie