16.02.2022
Ksenia Borodina a raspuns acuzatiilor aduse de Olga Buzova: „Oamenii mi-au spus cat de mult ma urasti” - VIDEO

Ksenia Borodina, in varsta de 38 de ani, a reactionat la reprosurile interpretei si prezentatoarei TV, Olga Buzova, in varsta de 36 de ani. Vedeta a explicat de ce nu ar fi niciodata prietena cu Olga.

Recent, Olga Buzova a vorbit despre relatia ei cu fosta colega de platou de la Dom-2. Vedeta a declarat ca Ksenia ar fi facut lucruri urate pe la spate. Dupa ce Buzova a parasit proiectul, i-a luat locul David Manukyan, fostul iubit al acesteia. Buzova a fost revoltata ca Borodina a fost de acord cu asemenea schimbari si nici macar nu a avertizat-o.

Interpreta a spus ca a sustinut-o pe Ksenia dupa despartirea de Mihail Terekhin. Potrivit Olgai, cand fostul ales al vedetei TV a fost invitat sa devina prezentator, Olga a amenintat ca va parasi proiectul in acest caz.

Borodina a raspuns reprosurilor aduse de Buzova. Aceasta a mentionat ca si Olga s-a mutat de pe canalul la care activa fara sa o anunte pe ea, acest lucru suparand-o.

Cu toate ca nu stia despre acest lucru, este vedeta si pe TikTok! Chiar in direct Anisoara Loghin a provocat-o pe Tatiana Nastas sa faca un filmulet, care urmeaza sa apara pe aceasta platforma: „Eu nu ma pricep deloc, dar hai sa incercam ceva” - VIDEO

„Nimeni nu se simtea confortabil cu tine la serviciu. Intreaba-te, de ce? Cu toate acestea, lumea te-a ajutat mereu, mai ales Vlad. Chiar si asa tu l-ai umilit mereu, spunand ca nu vrei sa lucrezi cu el in cadru. Tu doar esti sfanta! Pe Terekhin nu au vrut sa-l cheme in calitate de prezentator ci participant. Si eu am rezolvat acea problema, nu tu. Am spus ca imi parasesc slujba definitiv. Dar pe tine nu te-a incurcat nimic sa fii prietena cu Kovaleva, cea cu care m-a inselat Terekhin.”, a spus Ksenia.

De asemena, Ksenia a explicat de ce nu a putut deveni mai mult decat colega cu Olga. „Prietenia cu tine inseamna sa-ti spun 24/7 cat de minunata esti, sa-ti cant piesele si sa te laud. Pentru mine, prietenia este diferita. Cu toate acestea, nimic nu m-a impiedicat sa vorbesc cu tine ore intregi despre divort, sa te sprijin, sa dau sfaturi, sa te ajut. Tu nici macar nu mi-ai trimis un mesaj atunci cand am divortat. ”, a adaugat Borodina.

Semnele zodiacale norocoase pe plan amoros in aceasta perioada

„Oamenii mi-au spus si cat de mult ma urasti. ”, a concluzionat Ksenia.

Cum arata Dorian Popa dupa ce si-a facut o interventie estetica la nivelul pectoralilor - FOTO

Articole din aceeasi categorie