16.02.2022
Cum arata Dorian Popa dupa ce si-a facut o interventie estetica la nivelul pectoralilor - FOTO

Nu este niciun secret faptul ca Dorian Popa petrece ore in sir in sala de sport, unde se antreneaza pentru a se mentine intr-o forma fizica de invidiat, insa acesta nu ezita sa opteze si pentru mici ”interventii”, mai ales atunci cand isi doreste sa-si imbunatateasca aspectul fizic.

Dupa ce a optat pentru fatete dentare, dar si pentru injectii cu acid hialuronic si botox, artistul a dezvaluit de curand ca a fost supus unei noi interventii estetice, la nivelul pectoralilor.

Preocupat de aspectul fizic, Dorian Popa nu ezita sa treaca pe la cabinetul medicului estetician atunci cand isi doreste o imbunatatire, iar de curand acesta a vorbit despre operatia pe care si-a facut-o la nivelul pectoralilor, fara a opta prea multe detalii.

”Ba mor aici pe loc de ras. Am auzit-o pe ultima. Daca pana acum aveam implant de patratele, acum a venit ultima, mi-am implantat sani. Joac-o pe asta! Iar pentru cei care intr-adevar vor sa isi rezolve complexele, le recomand cu drag sa mearga sa isi vada visul implinit, chiar prin operatia pe care mi-am facut-o eu”, a povestit Dorian Popa pe Instagram dupa ce mai multi internauti s-au amuzat si i-au reprosat ca ”si-a pus silicoane”.

Totodata, artistul pare foarte mandru de felul in care arata, motiv pentru care el nu rateaza nicio ocazie pentru a poza la bustul gol, aratandu-si patratelele si pectoralii in toata splendoarea.

Dara revine in forta! Artista a vorbit in premiera despre noua sa melodie, dar si despre lansarea noului sau album: „Ma tot apropii de anumite zone in care ma simt foarte bine” - VIDEO

De asemenea, pe Insta Story, artistul a dezvaluit ca interventia estetica a avut loc in urma cu aproximativ o luna de zile, iar recuperarea a fost rapida.

Dorian Popa a optat pentru numeroase proceduri estetice

Dorian Popa este foarte preocupat de aspectul fizic, fapt pentru care de-a lungul timpului nu a ezitat sa-si faca mici ”ajustari”. Astfel, el se mandreste cu doua implanturi de par si de barba, interventii pentru care a optat in anii 2016, respectiv 2020. El are si fatete dentare, pe care si le-a schimbat de curand, dar a optat si pentru injectii cu acid hialuronic si botox, la care a apelat pentru a-si estompa ridurile de pe frunte si din jurul ochilor.

Face muzica de o viata, este ambitios si foarte talentat! Ce spune Marej despre asocierea lui cu solistul formatiei Carla's Dreams: „Eu il stimez si ii admir creatiile, dar totusi eu vreau sa fiu aparte de el, cu stilul si melodiile mele proprii” - VIDEO

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie