16.02.2022
Cu toate ca nu stia despre acest lucru, este vedeta si pe TikTok! Chiar in direct Anisoara Loghin a provocat-o pe Tatiana Nastas sa faca un filmulet, care urmeaza sa apara pe aceasta platforma: „Eu nu ma pricep deloc, dar hai sa incercam ceva” - VIDEO

Subiectele de la stiri nu sunt intotdeauna cele mai vesele si pozitive, asa ca toata speranta cade pe emisiunea „O Seara Perfecta” si Anisoara Loghin, care inveselesc mereu publicul si alunga putin din tristete, impreuna cu invitatii speciali.

„Asa este. Te uiti la stiri si te apuca putin tremuriciul, dar pentru asta suntem noi, pentru a va face seara mai frumoasa, vesela si plina de optimism”, a spus Anisoara Loghin. 

Prin urmare, prezentatoarea serilor perfecte a intrebat-o pe Tatiana Nastas daca nu are cumva o pagina pe una dintre cele mai populare platforme din lume. „Sa stii ca sunt una dintre cei putini oameni care nu au TikTok si nu a accesat niciodata aceasta platforma”, a mentinat Tatiana Nastas. 

Dara revine in forta! Artista a vorbit in premiera despre noua sa melodie, dar si despre lansarea noului sau album: „Ma tot apropii de anumite zone in care ma simt foarte bine” - VIDEO

Fiind colege de suferinta sau de fericire, nici una, nici alta nu au aceasta aplicatie descarcata in telefon. „Eu astazi am aflat ca sunt vedeta si pe TikTok, desi nu am intrat niciodata acolo. Acolo poti sa ma vezi rugumand, mancand, fara machiaj, cum m-a dat Dumnezeu, deci e vai de capul meu. Si toate sunt fara stirea mea. Asa ca, ii indemn pe toti cei care vor sa ma vada altfel, intr-o alta ipostaza, sa acceseze pagina de TikTok al ProTV, dar si O Seara Perfecta ProTV”. 

Iar pentru ca sa fie cu spor, Anisoara a provocat-o pe Tatiana sa faca cateva gesturi, pentru a face un filmulet. „Stii ca acolo se fac tot felul de challange-uri. Eu nu ma pricep deloc, dar hai sa incercam ceva. Uite, fac eu un gest si il repeti si tu si dupa aia filmuletul merge pe TikTok si vedem ce se intampla”, a adaugat Anisoara Loghin.

Povesti impresionante de viata si cazuri pe care nu le poti trece cu vederea! Svetlana Sainsus - despre provocarile dure prin care trec femeile si faptele bune pe care le face: „Intr-adevar conteaza foarte mult o iesire, un mic dejun si niste haine.” - VIDEO

Au facut ceva banal, insa a iesit foarte dragut. „Facem un pupic si o inimioara”. 

Articole din aceeasi categorie