30.08.2022
Kylie Jenner, despre depresia postnatala: „Am plans non-stop timp de trei saptamani”

Kylie Jenner a vorbit deschis in noul sezon „The Kardashians” despre lupta pe care a dus-o imediat dupa nasterea celui de-al doilea copil.

Trailerul celui de-al doilea sezon The Kardashians a fost lansat si le promite fanilor mai multa drama ca niciodata. In noul sezon, Kim Kardashian vorbeste despre reactiile negative primite in urma interviului sau pentru Variety, Kylie Jenner face aluzie la faptul ca se lupta cu depresia postnatala, iar Kris Jenner devine emotionata cand vorbeste despre o procedura misterioasa.

Kylie Jenner, despre depresia postnatala

Abordand subiectul depresiei postnatale, Kylie Jenner este vazuta in teaser in timp ce vorbeste deschis fata de sora ei, Kendall Jenner. Vedeta recunoaste ca a plans saptamani intregi dupa nasterea fiului ei, pe care il are impreuna cu rapperul Travis Scott. Cele doua surori sunt cunoscute pentru relatia foarte apropiata.

„Ar trebui sa fiu foarte fericita acum, tocmai am nascut acest nou copil. Dar am plans non-stop timp de vreo trei saptamani”, a declarat Kylie Jenner.

Rapperul Potap are jumatate de fata paralizata: „Toti isi fac acum griji”

Kylie Jenner a dat nastere celui de-al doilea copil al sau pe 2 februarie anul acesta, iar initial a dezvaluit ca numele lui urma sa fie Wolf, insa ulterior cei doi parinti au anuntat ca s-au razgandit. De asemenea, vedeta a vorbit despre depresia postnatala pe Instagram in urma cu cateva luni si le-a impartasit urmaritorilor ei experienta personala.

„Vreau sa le spun viitoarelor mame ca aceasta experienta poate sa fie una grea. Perioada postnatala nu este deloc usoara, iar pentru mine, cel putin, aceasta experienta a fost foarte grea. Mai greu decat la prima sarcina. Nu este usor din punct de vedere mental, fizic si spiritual. (…) Dupa ce mi-am dat seama ca am nascut un baietel sanatos si frumos m-am linistit.”, a transmis Kylie Jenner la vremea respectiva.

Intre timp, intr-o alta parte a teaserului, Kris Jenner izbucneste in lacrimi in timp ce se dezvaluie ca va intra in spital pentru a fi supusa unei proceduri, desi nu este clar pentru ce. „Faci operatia?”, se aude cum Kim o intreaba pe mama ei, Kris. Ulterior, apare o alta confesiune din partea lui Kris, care isi sterge lacrimile in timp ce spune la camera: „Nu vreau sa le spun copiilor mei ca sunt speriata.”

Cum arata Marisha Ignat acum 10 ani: Bloggerita a publicat o imagine de arhiva pe pagina sa de Instagram: „Gasiti 10 diferente...” - FOTO

Articole din aceeasi categorie