21.01.2023
Kim Kardashian, criticata dur dupa ce a achizitionat bijuteria purtata de printesa Diana: „O va distruge ea cumva!”

Kim Kardashian a starnit numeroase reactii durer dupa ce a cumparat crucea Attallah, un celebru pandantiv purtat de printesa Diana, la o licitatie organizata miercuri la Londra, a anuntat casa Sotheby's.

Reprezentantii casei Sotheby's au dezvaluit, miercuri, ca vedeta de la Hollywood a reusit sa intre in posesia bijuteriei dupa ce a achitat aproape 200.000 de dolari. Aceasta a fost purtata de printesa Diana, iar de la moartea ei n-a mai fost vazuta in public pana acum.

Achizitia facuta de Kim Kardashian vine la aproape un an de zile de cand aceasta a aparut la Met Gala imbracata in rochia purtata de Marilyn Monroe. La fel ca si atunci, numerosi internauti s-au aratat revoltati.

Inmormantarea copilului pierdut de Meghan. Harry: „Am sapat groapa cu mainile mele!”

„Ea chiar se chinuie sa traumatizeze fantomele unor femei celebre!”, a scris pe Twitter Def Noodles, in timp ce un alt internaut a reactionat: „Doamne, ea chiar crede ca o astfel de achizitie o va face sa fie asemenea celebrei printese. Setea ei de a se face remarcata este reala!”.

„Acel colier ar fi trebuit sa ajunga la una dintre nepoatele printesei Diana!”, „Il va distruge cumva, asa cum a distrus si rochia purtata de Marilyn”, au fost alte mesaje lasate de internauti.

Attallah, un luxos pandantiv realizat in anii 1920 de marele bijutier britanic Garrard, a fost purtat de printesa la o gala caritabila la Londra in 1987. Este decorat cu diamante de 5,25 carate.

Acum, a fost vandut la licitatie pentru aproape 187.000 de euro. Crucea de ametist, o varietate de cuart violet, a fost cumparata de un reprezentant in numele vedetei americane de reality TV Kim Kardashian, a confirmat Sotheby's.

Cum arata masina pe care Dorian Popa a dat 300.000 de euro. I-au dat lacrimile cand a vazut-o in fabrica din Italia - FOTO/VIDEO

„Bijuteriile detinute sau purtate de printesa Diana sunt rareori disponibile pe piata, mai ales o piesa precum crucifixul Attalah, care este colorat, indraznet si distinctiv”, a declarat Kristian Spofforth de la Sotheby's, inainte de vanzare, arata AFP, citata de Agerpres.

„Intr-o oarecare masura, acest pandantiv neobisnuit este simbolul increderii tot mai mari a printesei in alegerile sale vestimentare si de bijuterii, in acel moment special din viata ei”, a adaugat el.

Anul trecut, Kim Kardashian (42 de ani) a purtat rochia pe care Marilyn Monroe a imbracat-o atunci cand i-a cantat "Happy Birthday" presedintelui Kennedy, in 1962, la celebra gala a Metropolitan Museum din New York.

Articole din aceeasi categorie