26.10.2022
Chris Martin a cerut ordin de protectie, dupa ce a fost hartuit de o fana. Femeia a incercat de multe ori sa intre in casa artistului

Chris Martin, solistul trupei Coldplay, a cerut un ordin de protectie, dupa ce o fana infocata l-a hartuit. Artistul a explicat ca femeia crede ca este casatorita cu el si continua sa incerce sa intre in casa lui, crezand ca acolo locuieste si ea. 

In documentele obtinute de The Blast, Martin „ingrozit si infricosat” a sustinut ca femeia este convinsa ca este casatorita cu el, incercand in mod repetat sa intre in casa lui din Los Angeles, sub „amagirea ca locuieste acolo”. Mai mult, presupusa urmaritoare ar fi postat pe retelele de socializare ca actrita Dakota Johnson, partenera lui Chris Martin, folosea „magie neagra” pentru a-i provoca suferinta fizica.

Dupa ce a nascut 8 copii, relatia cu sotul sau a ramas la fel de pasionala! Ce trucuri foloseste Marina Carnat pentru a pastra flacara iubirii

Solistul, in varsta de 45 de ani, a obtinut decizia judecatorilor, care ii ordona femeii sa ramana la 30 de metri atat de de artist, cat si de Dakota, in varsta de 33 de ani. De asemenea, presupusa urmaritoare este obligata sa mentina o distanta de 100 de metri fata de masina celor doi.

Chris Martin a declarat ca a fost supus unei „hartuiri continue si incredibil de suparatoare” de catre acea femeie si sustine ca „nu a avut niciodata vreun tip de relatie (personala sau profesionala) cu ea; nu s-a intalnit si nici nu a vorbit cu ea”.

„Hartuirea a inceput in aprilie 2022 prin intermediul retelelor de socializare (inclusiv conturile ei publice de Facebook si Twitter) si in ultimele luni a crescut ca numar si gravitatea hartuirii in sine”, se arata in raport.  

„Conduita ei a insuflat o mare teama pentru siguranta lui si pentru cei cu care locuieste, din cauza sutelor (daca nu mai mult) de postari pe retelele sociale, al caror continut dovedeste ca femeia este instabila emotional, iar daca va continua sa hartuiasca, ii va pune in pericol pe domnul Martin si pe partenera sa, doamna Dakota Johnson.”, a declarat avocatul lui Chris Martin.

Informatiile din dosar arata ca femeia ar fi aparut in fata casei lui Martin saptamana trecuta si a inceput sa sune la usa, unde a fost surprinsa pe camerele de supraveghere. Femeia s-a intors cateva zile mai tarziu si si-a lasat masina in fata casei artistului, moment in care, Dakota nu a mai putut parasi casa pentru ca se temea pentru siguranta ei personala. Femeia este acuzata pentru ca „a incercat sa intre in proprietatea privata a domnului Martin si a condus pe langa resedinta lui la orice ora din zi si din noapte, pentru a-l contacta personal pe artist prin orice mijloace posibile”.

Chris Martin se bucura de faima de mai bine de doua decenii ca solistul trupei Coldplay, in timp ce Dakota a devenit celebra dupa rolul sau din filmele Fifty Shades Of Grey. Cei doi au inceput sa se intalneasca in 2017, iar in cei cinci ani de cand formeaza un cuplu, amandoi au fost deosebit de discreti cu privire la dragostea lor.

Tatal si fratele Angelinei Jolie, pozati impreuna dupa cinci ani. Jon Voight si James Haven au avut o relatie dificila - FOTO

„Suntem impreuna de ceva vreme si iesim uneori, dar muncim amandoi atat de mult incat este placut sa fim acasa si sa fim confortabili si intimi. Majoritatea petrecerilor au loc in casa mea.”, a explicat actrita pentru Elle UK anul trecut.

Articole din aceeasi categorie