09.11.2022
Seamana leit! Brooke Shields, aparitie spectaculoasa pe covorul rosu impreuna cu fiica sa in varsta de 16 ani - FOTO

Actrita Brooke Shields si fiica ei, Grier Henchy, in varsta de 16 ani au aparut impreuna in cadrul unui eveniment monden.

Vedeta si fiica ei au participat la premiera din New York a musicalului de Craciun al lui Will Ferrell si Ryan Reynolds, „In the Spirit of Christmas”.

Brooke a purtat o rochie rosie fara bretele din paiete. Aceasta si-a completat look-ul cu o pereche de sandale aurii. De asemenea, machiajul a fost unul minimalist insa accentul principal au fost buzele sale, de asemenea rosii.

Anda Vahnovan vine cu o noua lansare! In noua sa carte, scriitoarea povesteste despre viata sa din Marea Britanie si peripetiile pe care le-a trait acolo: „Radeam eu de mine insumi” - VIDEO

Fiica actritei, care seamana leit cu Brooke a ales sa poarte un costum clasic de culoare verde. Totodata, Grier si-a accesorizat tinuta cu o geanta de tip bagheta de la Prada si o pereche de pantofi argintii.

Brooke Shields este o actrita americana. A devenit cunoscuta dupa ce a jucat in 1983 in filmul „Sahara”.

Bunicul a fost cel care a crescut stirista din ea! De unde vine prezentatoarea stirilor PRO TV, Daniela Andreev: „Am avut o copilarie cu bune si mai putin bune. O copilarie marcata de „plecari””. INTERVIU

Articole din aceeasi categorie