22.02.2022
Sportiva Paige Spiranac „loveste” din nou: „De aceea sunt mai buna decat Tiger Woods”. Vezi ce avere are tanara

Paige Spiranac face ce face si iese din nou in evidenta. Cunoscuta jucatoare de golf sustine, nici mai mult, nici mai putin, ca este mai buna decat celebrul Tiger Woods.

Americanca de 28 de ani a spus si motivul, alaturi de o postare pe retelele de socializare, cu cei mai buni 10 jucatori de golf din istorie, de unde lipseste pozitia 1, care, evident, este a sa, dupa cum sustine ea.

„Sunt doua motive importante: cunostintele mele de golf si personalitatea mea”, a scris Paige Spiranac pe acea postare.

Kylie Jenner are 15 masini, de 6 milioane $. Cum arata colectia de lux

In urma cu o saptamana, Paige Spiranac si-a provocat fanii. A mizat pe victoria celor de la Cincinnati Bengals impotriva lui Los Angeles Rams, in Super Bowl. A pierdut, asa ca fanii care au pariat impotriva ei vor avea ocazia sa joace o partida de golf cu ea, asa cum a promis.

Cu toate ca Spiranac nu mai joaca golf profesionist de la finalul anului 2016, ea continua sa o faca doar din placere acum. Asta pentru ca ea considera ca poate castiga mai mult din alte activitati, precum cea de influencer.

O singura postare a sa ii aduce in jur de 15.000 de dolari, peste Tiger Woods sau orice alt jucator de golf. De exemplu, Tiger Woods incaseaza in jur de 11.00 de dolari pentru o singura postare.

Americanca de 28 de nai are mai multi urmaritori pe retelele de socializare decat celebrul Tiger Woods, cel mai cunoscut jucator de golf din istorie, 3.1 milioane de urmaritori fata de 2.7 milioane.

Povestea cerceilor cu safire mosteniti de Kate Middleton de la Regina-Mama, care depasesc un milion de lire sterline

In plus, Paige Spiranac castiga sume imense din contracte de sponsorizare cu firme celebre, precum Nike sau Philips.

Pana in februarie 2022, a strans peste 5 milioane de dolari, din care 3 milioane doar din golf.

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie