24.06.2022
Iubita lui Vladimir Putin, Alina Kabaeva, tocmai a devenit proprietara a doua noi case

Fosta gimnasta poate trai in continuare in Europa, chiar daca Elvetia n-o mai vrea. Acum are doua noi proprietati, chiar pe teritoriul NATO.

Alina Kabaeva, fosta campioana olimpica in 2014 si dubla campioana mondiala de gimnastica ritmica, continua sa tina titlurile ziarelor, dupa ce, ca amanta a lui Vladimir Putin, a fost pusa pe lista persoanelor indezirabile in spatiul european.

Maxim Zavidia a recunoscut cum face fata oboselii si stresului! Vezi unde a „evadat” artistul pentru a redobandi noi puteri si multa energie - FOTO

Totusi, o informatie primita de "Daily Mail" confirma faptul ca una dintre tarile europene, chiar membra NATO, o primeste cu bratele deschise pe fosta gimnasta. E vorba despre Turcia, statul in care au avut loc si intalnirile pentru negocierile intre partea rusa si cea ucraineana.

Si nu doar ca o primeste, ci a si permis o tranzactie aflata sub incidenta sanctiunilor impuse de NATO si Uniunea Europeanu, anume cumpararea a doua case: una pe litoralul turcesc, iar alta in capitala Istanbul. Achizitia ar fi fost intermediata de un apropiat al presedintelui turc Recep Erdogan, care si-ar fi desemnat garda prezidentiala sa mearga la proprietatile luxoase despre care nu se stiu alte detalii in afara de locul lor aproximativ, scrie Daily Mail.

Doua inimi bat in ea! Mihaela Tabura a dezvaluit sexul viitorului sau copil. Vezi ce va avea artista - o fetita sau un baietel: „Am facut un gender party si am aflat ca vom avea...” - VIDEO

Cele doua noi proprietati vin in contextul in care Kabaeva a fost amenintata cu expulzarea din Elvetia, dar pot fi si un cadou din partea lui Vladimir Putin, dupa ce aceasta ar fi ramas din nou insarcinata. Si, chiar daca presedintele rus i-ar fi cerut sa avorteze, din cauza unor riscuri pe care le ridica aceasta sarcina, cele doua case din Turcia ar putea fi un dar compensatoriu pentru supararea pe care i-ar fi creat-o, insistand ca ea sa renunte la copil.

De la divortul din 2014, presedintele rus ar fi avut mai multe legaturi amoroase, printre care una cu Alina Kabaeva si alta cu milionara rusa Svetlana Krivonogikh. Dar niciuna dintre relatii nu a fost confirmata de Kremlin. 

Din 2000, Alina Kabaeva i-ar fi daruit lui Vladimir Putin trei copii, nascuti si crescuti in secret, pentru protectia intregii familii. In 2007, Alina Kabaeva s-a retras din sport si a fost aleasa in Duma de Stat, ca membru al partidului de guvernamant Rusia Unita. Sapte ani mai tarziu, ea a ocupat functia de presedinte in consiliul de administratie al National Media Group, unul dintre cele mai mari conglomerate media din Rusia, care detine mai multe posturi pro-Kremlin. Cu alte cuvinte, e tot mai bogata si mai puternica. Si, mai protejata de Kremlin.

Articole din aceeasi categorie