25.11.2022
Irina Shayk - din nou criticata in mediul online! Ce sustin internautii de aceasta data - FOTO

Noile imagini facute de paparazzi in care o vedem pe Irina Shayk alaturi de fiica ei la o plimbare pe strazile din New York, au starnit un val de emotii (atat pozitive, cat si negative) pe retelele sociale. Iar motivul principal a fost tinuta lui Leah, in varsta de cinci ani. 

Fata a imbracat o geaca cu puf rosie deasupra pijamalei sale. De asemenea, era incaltata intr-o pereche de sandale cu blana colorata si avea o caciula cu dungi. Multora nu le-a placut aceasta combinatie si, din acest motiv, au inceput sa o critice pe Irina. 

Vedeta din „The Blue Lagoon”, Brooke Shields - impecabila in costum de baie la 57 de ani. Vezi cum sarbatoreste actrita Ziua Recunostintei - VIDEO

„Nu inteleg, in America nu exista conceptul de gust si stil?”, „Oare cu cat te imbraci mai ridicol, cu atat esti mai cool? De ce ai imbracat copilul asa?”, „Da, inteleg, e greu cu copiii mici, nici nu neg. Dar si vedetele se imbraca astfel si apar in asa hal in public”, „Uneori poti sa-ti permiti sa te imbraci ridicol si sa te prostesti, insa de fiecare data copilul tau arata ridicol, iar tu esti frumoasa”, „Nu-i ingheata picioarele fiicei tale in sandale? Tu esti in cizme dupa cate vad”, „Nici mama nu are gusturi bune”, au scris internautii. 

Drept urmare, toti au cazut de comun acord cu urmatoarele: „Shayk nu are deloc gust. Acesta se insufla din copilarie. Si dupa felul in care copilul este imbracat, este clar ce gusturi va avea acesta in viitor”. 

Fiica lui Bill Gates este insarcinata: miliardarul va deveni pentru prima data bunic - FOTO

Irina Shayk este un fotomodel din Rusia, cunoscuta pentru aparitiile sale in Sports Illustrated Swimsuit Issue intre anii 2007 si 2014, iar in 2011 a aparut pe coperta. Din mai 2010 pana in ianuarie 2015 a fost intr-o relatie cu fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo.

Articole din aceeasi categorie