25.11.2022
Vedeta din „The Blue Lagoon”, Brooke Shields - impecabila in costum de baie la 57 de ani. Vezi cum sarbatoreste actrita Ziua Recunostintei - VIDEO

Actrita americana, Brooke Shields in varsta de 57 de ani, a publicat un videoclip pe retelele sociale care i-a incantat mult pe fanii sai. In acesta, vedeta se scufunda intr-o piscina cu apa albastra, la fel ca acum 42 de ani in timpul filmarilor renumitului proiect „The Blue Lagoon”. 

Timpul zboara atat de repede, toti inainteaza in varsta, dar nu si Brooke Shields, a carei frumusete nu s-a schimbat deloc. Vedeta si-a demonstrat silueta bine lucrata intr-un costum de baie bordo, cu un corset tip bandeau. 

Judecand dupa exclamatiile actritei, apa din mini piscina sa era foarte rece. Prin scufundarea atat de curajoasa, Brooke a sarbatorit Ziua Recunostintei, care este o sarbatoare speciala in SUA. 

„Traditiile de Ziua Recunostintei continua...”, a mentionat actrita pe retelele sociale. 

Frumusetile din lumea araba. Influenceritele din Qatar isi etaleaza pe Instagram stilul de viata opulent

Se stie ca actrita a fost inclinata spre supraponderalitate inca din copilarie, asa ca aceasta isi monitorizeaza constant dieta si face sport in mod regulat. Abonatii sai i-au apreciat curajul si i-au scris multe complimente in comentarii. 

Margot Robbie face dezvaluiri neasteptate despre scenele intime cu Leonardo DiCaprio in „The Wolf of Wall Street”: „Nu am de gand sa mint”

Articole din aceeasi categorie