25.11.2022
Fiica lui Bill Gates este insarcinata: miliardarul va deveni pentru prima data bunic - FOTO

Fiica cea mare a co-fondatorului Microsoft Bill Gates, Jennifer, in varsta de 26 de ani, este in asteptarea primului sau copil. Tanara a publicat o fotografie pe pagina sa de Instagram, in care isi etaleaza burtica rotunjita.

Jennifer Gates si sotul sau Nayel Nassar au pozat in curtea din spatele proprietatii familiei Gates din North Salem, New York.

Cine se casatoreste primul - Emilian sau Nina Cretu? Ce afirmatii a facut actorul pe retelele sociale: „Mamica va fi soacra...” - VIDEO

Mama lui Jennifer, Melinda in varsta de 58 de ani, a comentat publicatia fiicei sale: „Sunt foarte bucuroasa sa cunosc acest copil si sa vad cum veti deveni parinti”. 

Jennifer si Niall au inceput sa se intalneasca in 2017 si s-au casatorit pe 16 octombrie 2021. Viitorul lor copil va fi primul nepot al lui Bill si Melinda, care au divortat in 2021, dupa 27 de ani de casnicie. 

Gabriella Damir - cu ochii in lacrimi la propria nunta! Bloggerita a publicat pe retelele de socializare imagini cu cele mai emotionante momente din ziua in care si-a unit destinul cu Roman Burlaca - FOTO

Articole din aceeasi categorie