28.01.2021
„Surorile, fratii si Zdubii” - intr-o colaborare foc! Cum suna „Miorita”, combinatia dintre rock si folclor, interpretata de Zdob si Zdub, Orchestra Fratilor Advahov si Surorile Osoianu

Zdob si Zdub a realizat o frumoasa colaborare cu orchestra Fratilor Advahov si Surorile Osoianu.

Citeste si :  Dupa scandalul dintre Ion Ceban si Andrei Bolocan, jurnalistul i-a dedicat o piesa: „Te ataca cineva, fa arta din asta”

„O colaborare cu Orchestra Fratilor Advahov e discutata de mult timp. Pandemia si anularea concertelor ne-au intersectat drumurile si am reusit sa ne izolam in sala de repetitii. 

Suntem bucurosi sa prezentam una din piesele concertului concertul Vis de Iarna. 

Urmeaza multe alte piese din concert, fiti cu ochii pe noi!”, e notat pe pagina de Facebook a trupei Zdob si Zdub.

Noua colaborare a fost pe placul internautilor care au lasat numeroase mesaje de lauda in sectiunea comentariilor:„Sa imbini muzica rock cu folclorul este ceva formidabil ,au reusit sa faca asta intr-o maniera demna de invidiat. Felicitari!”, „Сёстры, братья и Здубы. Браво!! (Surorile, fratii si Zdubii. Bravo)”, „Bravo Zdubii, Bravo Fratii Advahov, nu in ultimul rand SURORILE OSOIANU”, „Foarte reusit mix de muzica!”.

Iti place aceasta versiune a piesei „Miorita”?

Citeste si :  Lipsa concertelor l-au facut sa emigreze. Instrumentistul care a cantat in orchestra fratilor Advahov, Mugurel, Fluieras: „Nu mi-e rusine sa spun. Am lucrat si la santier, si in constructie, si gresie si faianta m-am invatat sa pun” 

Surse foto/video: Facebook, Youtube

Articole din aceeasi categorie