14.04.2022
Irina Rimes dezvaluie cea mai mare teama a sa: „Mi-e frica de…”

Irina Rimes este una dintre cele mai iubite artiste din showbiz. Aceasta a lansat de-a lungul timpului numeroase piese care au devenit hit-uri si multi dintre romani le fredoneaza cu mare placere.

Irina Rimes este preocupata de cariera sa in mod constant si rar vorbeste despre viata personala. Ei bine, recent, frumoasa cantareata si compozitoare din Republica Moldova le-a impartasit fanilor sai cateva detalii pe care nu le stiau despre ea.

„Eu sunt Irina Rimes. Stiu ca nu te-ajuta la nimic, dar o sa-ti spun 5 lucruri despre mine pe care nu le stii.

Ele sunt cele mai cunoscute gravidute ale momentului! Vezi vedetele din Moldova care vor deveni mamici in anul 2022 - FOTO

Primul lucru: mi-e frica de intuneric. Dorm cu televizorul aprins, cu luminitele de Craciun tot anul, cu lumina de la hota si cu veioza, peste care pun un tricou noaptea.

Cand nu ma vede nimeni, ma scarpin in nas. Glumesc! Nu ma scarpin in nas, eu nu fac asa ceva.

Lucrul care imi place cel mai mult dupa cantat, dupa muzica, este sa gatesc. Gatesc pentru mine, gatesc pentru persoana iubita, pentru persoanele iubite, pentru soarecii din casa si pentru muste. Cand eram mica am creescut in biserica, pentru ca bunelul meu era clopotar, iar bunica mea canta in cor, in biserica. Si ma plimbam toata ziua prin altar. Popa facea slujba, si eu intram acolo in altar si il trageam pe popa de straie.

Cum a reactionat Justin Timberlake atunci cand a fost intrebat despre sarcina lui Britney Spears - VIDEO

Inainte de concert, nu imi place sa socializez. Nu ma simt bine cand intra cineva in cabina mea si ma tine de vorba, sau ma intreaba daca sunt bine, cum sunt. Daca sunt pregatita, daca am emotii. Mai ales daca este un concert important. Imi place sa ma inchid eu in mine. Sa-mi conserve energia, ca sa pot sa dau cat mai mult pe scena', a dezvaluit Irina Rimes, potrivit substantial.ro.

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie