14.04.2022
Cum a reactionat Justin Timberlake atunci cand a fost intrebat despre sarcina lui Britney Spears - VIDEO

Justin Timberlake a fost filmat in timp ce avea o reactie neasteptata in fata paparazzilor care l-au intrebat ce parere are despre vestea sarcinii fostei sale iubite, Britney Spears. Actorul a tipat catre fotograf atunci cand a adus vorba despre cel de-al treilea copil pe care artista il va aduce pe lume.

Justin Timberlake, in varsta de 41 de ani, a fost surprins in timp ce se indrepta cu un prieten spre o cladire. Artistul a fost abordat de un fotograf, care l-a intrebat ce face. Ulterior, i-a adresat o intrebare cu privire la anuntul sarcinii fostei sale iubite. Atunci, Justin i-a facut semn fotografului sa il lase in pace. In acelasi timp, a tipat la el sa se opreasca din vorbit si sa plece. In cele din urma, Justin Timberlake a intrat in cladire, in timp ce ironiza situatia dintre el si fotograf.

Ele sunt cele mai cunoscute gravidute ale momentului! Vezi vedetele din Moldova care vor deveni mamici in anul 2022 - FOTO

„Opreste-te! Pleaca!”, a strigat Timberlake.

Britney Spears, in varsta de 40 de ani, a anuntat recent ca ea si logodnicul ei, Sam Asghari, asteapta primul lor copil impreuna. Ulterior, partenerul de viata al acesteia a confirmat vestea care i-a bucurat enorm pe fani.

„Casatoria si copiii sunt o parte fireasca a unei relatii puternice, plina de dragoste si respect. Paternitatea este ceva ce am asteptat intotdeauna cu nerabdare si pe care nu o iau usor. Este cea mai importanta slujba pe care o voi face vreodata”, a transmis Sam Asghari pe contul lui de Instagram.

Cantareata are doi baieti cu fostul ei sot, Kevin Federline: Sean Preston si Jayden James. Kevin Federline, care a fost casatorit cu Britney Spears intre 2004 si 2007, a felicitat-o pe artista dupa ce a aflat, prin intermediul retelelor de socializare, ca va avea un copil.

Priyanka Chopra, fotografie rara din copilarie. Actrita i-a adus un omagiu bunicii sale: „A fost o persoana foarte importanta” - FOTO

Cu toate acestea, celalalt fost iubit al lui Spears, Justin Timberlake, se pare ca nu a avut prea multe de spus in legatura cu aceasta vedere, avand in vedere reactia sa. In februarie 2021, Justin i-a cerut scuze public lui Britney pentru modul in care el si presa au tratat-o dupa despartirea lor din 2002, aspect care a fost evidentiat in productia FX si New York Times, Framing Britney Spears.

Dar in luna martie a acestui an, Britney Spears l-a criticat pe Justin Timberlake intr-o postare pe Instagram, care a fost stearsa intre timp, scriind ca acesta „s-a folosit” de ea pentru a-si vinde muzica.

Articole din aceeasi categorie