31.05.2022
Interpretul ucrainean Alekseev s-a intors la Kiev impreuna cu iubita lui: „Pentru totdeauna...” - FOTO

Interpretul a dat de inteles ca iubita lui, Ulyana Sinetskaya nu intentioneaza sa se intoarca in Rusia, care este tara sa natala.

Alekseev, deja de ceva timp, se afla intr-o relatie cu membra renumitei trupe rusesti „VIA Gra”, Ulyana Sinetskaya. De dragul iubitului sau, tanara s-a mutat cu traiul in Ucraina acum patru ani. Iar acum, ea se gandeste serios sa devina cetatean al Ucrainei, cu drepturi depline.

Interpreta ucraineana, Jerry Heil a lansat o piesa dedicata razboiului: „Este ca un simbol!” - VIDEO

Cand a inceput razboiul, Ulyana se afla in Europa. Zilele trecute, ea, impreuna cu iubitul sau, Alekseev, a revenit la Kiev. 

Despre sosirea in capitala Ucrainei, cuplul a anuntat pe Instagram intr-un mod destul de arbitrar. Acestia s-au intors chiar de Ziua Kievului, pe care ucrainenii o sarbatoresc pe 29 mai. 

Max Barskih a povestit intr-un interviu de ce a decis sa nu mai compuna piese in limba rusa

„Orasul meu natal, astazi este ziua ta si sunt foarte fericit ca ne-am intors la tine! Cred si stiu ca de aceasta data este pentru totdeauna! Infloreste si dezvoltate, pentru ca toti locuitorii tai sa aiba un trai fericit, sub un cer pasnic. Te iubesc mai mult ca orice”, a scris artistul.

Se pare ca cei doi s-au intors si vor ramane la Kiev pentru toteauna. Ei spera ca nu vor mai fi nevoiti sa plece in strainatate. 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie