30.05.2022
WOW! Palaria roz a solistului Kalush Orchestra a fost vanduta la licitatie cu 11 milioane de hrivne

Serghei Prytula si membrii trupei Kalush Orchestra au vandut atat statueta castigata in cadrul concursului Eurovision cat si palaria roz a solistului Oleg Psyuk.

Prytula a spus ca panama renumita a fost vanduta cu 11 milioane de hrivve, iar banii colectati vor fi folositi pentru achizitionarea lucrurilor necesare pentru armata militara.

„Multumesc tuturor celor care au donat. A fost o zi buna, imi plac astfel de zile!!!”, a scris Serghei Prytula in cadrul unei postari publicate pe pagina sa de Instagram.

„Catusa-i pusa, gata!”. In acest weekend, o cunoscuta interpreta de la noi a devenit sotie. Vezi despre cine este vorba, dar si momentele unice de la cununia religioasa - FOTO/VIDEO

Palaria renumita este tricotata manual din lana de oaie.

Trupa ucraineana Kalush Orchestra a castigat Eurovision 2022. Ucraina a primit 192 de puncte de la juriu si cel mai mare punctaj din partea publicului - 439 (total 631). Locul doi a fost ocupat de Marea Britanie (466 de voturi), al treilea de Spania (459 de voturi). Aceasta este a treia victorie a Ucrainei la concursul international de cantece Eurovision.

Si-a sarbatorit ziua de nastere alaturi de... Stefan cel Mare! Vezi ce imagini a postat vedeta pe pagina sa de Instagram: „Mi-a adus linistea si pacea” - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie