30.05.2022
Andrei Bednyakov a luat o decizie importanta! Pe pagina sa de Instagram vedeta a inceput sa publice postari doar in limba ucraineana: „Altfel eu nu imi pot arata pozitia...” - FOTO

Renumitul prezentator ucrainean, Andrei Bednyakov a vorbit toata viata lui in limba rusa. Acum insa, vedeta a luat o decizie importanta - sa vorbeasca si sa scrie doar in limba ucraineana. 

Pe pagina sa de Instagram, Bednyakov a publicat prima sa postare in limba ucraineana. Indiferent de razboi si de recentul deces al mamei sale, Andrei isi pastreaza simtul umorului - de aceea, prezentatorul nu a uitat sa faca o gluma pe seama urmaritorilor sai rusi. 

„In aceasta fotografie este Andrei. Cu un nume rus - Bednyakov. Acest baiat a vorbit toata viata lui in limba rusa. Insa, de azi inainte Instagramul acestui baiat va fi doar in limba ucraineana. Pentru ca el asa isi doreste. Pentru ca altfel el nu poate. Asa el isi arata pozitia. Pozitia care este impotriva crimelor, razboiului, etc.. Puteti sa ma numiti „nationalist”. Doar voi asa numiti o persoana care isi iubeste tara?”, a scris vedeta. 

WOW! Palaria roz a solistului Kalush Orchestra a fost vanduta la licitatie cu 11 milioane de hrivne

Bednyakov s-a gandit din timp la urmaritorii sai care se vor simti ofensati din cauza ca el v-a vorbi doar in limba ucraineana si le-a spus ca butonul „dezabonare” este chiar sub nasul lor. 

De asemenea, Andrei a postat o imagine pe care a facut-o in orasul sau natal - Mariupol, care astazi este distrus din cauza razboiului. 

„Aceasta fotografie este facuta in Mariupol. Orasul care a fost si va fi ucrainean”, a scris Andrei. 

„Atac artistic” la Louvre! Un barbat deghizat intr-o batranica a incercat sa distruga tabloul legendar „Mona Lisa” a lui Leonardo Da Vinci - VIDEO

In comentarii, urmaritorii lui Andrei l-au sustinut si i-au spus multumesc pentru aceasta decizie. 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie