15.04.2022
A vorbit cu reprezentantii Dior si totul este un fals! Ce spune producatoarea Iana Rudkovskaya despre protestul rusoaicelor si accesibilitatea brandurilor de lux in Rusia - FOTO

Iana Rudkovskaya, in varsta de 47 de ani, a comentat scandalul cu holdingul LVMH, care include multe marci de lux. Producatoarea a spus ca a vorbit personal cu cei care stiu adevarul despre situatie, iar ea a decis sa-l expuna public.

Dupa Chanel, Christian Dior, Louis Vuitton, Givenchy, Bulgari, Celine si alte marci cunoscute incluse in holdingul LVMH au intrat in povestea scandaloasa. 

Holdingul este detinut de omul de afaceri francez Bernard Arnault, in varsta de 73 de ani. Miliardarul este tatal antreprenorului in varsta de 44 de ani Antoine Arnault si sotul modelului rus Natalia Vodianova, in varsta de 40 de ani.

Este poreclita peste Prut „Regina TikTok-ului” si isi asuma cu toata seriozitatea acest titlu! Ce spune Andreea Bostanica despre venitul din TikTok, dar si despre faptul ca nu a avut niciodata un sarut: „N-am avut nici iubit, nici primul sarut nimic deoarece...” - VIDEO

Bineinteles ca Iana Rudkovskaya nu avea cum sa nu se implice in acest scandal. Dior este unul dintre marcile preferate ale producatoarei. Femeia de afaceri are propria sa colectie de genti ale acestui brand francez, asa ca a decis sa afle daca informatiile furnizate sunt adevarate.

„Am vorbit cu reprezentantii Dior din Rusia, care stiu cu siguranta adevarul! Au spus ca este fals! Nu exista nicio declaratie oficiala de la LVMH. Restrictiile se aplica numai la taxi-free! Si nimic mai mult! Cred ca nimeni nu pune la indoiala faptul ca informatiile mele sunt verificate si de incredere ”, a spus sotia patinatorului artistic Evgeni Plushenko pe canalul sau Telegram.

Scandalul a inceput odata ce brand-ul Chanel a anuntat ca isi va vinde hainele si accesoriile doar acelor persoane care nu locuiesc in Federatia Rusa. Rusoaicele au facut greva in mediul online, si-au taiat gentile si chiar au vandalizat casa de moda de la Paris. 

Cate ore ar trebui sa dormim, pentru a fi mereu in forta? Afla de la specialistul Adrian Lupusor cat este de important sa avem un ritual al somnului corect: „Cand urci la volan somnoros, este ca si cum ai fi in stare de ebrietate!” - VIDEO

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie