14.03.2022
Inna, imagine de peste 25.000 de aprecieri in mai putin de o ora. I-a uimit pe fani: „Esti curajoasa!” - FOTO

Atenta mereu la felul in care arata, Inna nu trece neobservata, iar dovada este cea mai recenta imagine postata pe retelele sociale, care a adunat peste 25.000 de aprecieri, in mai putin de o ora.

Inna, celebra cantareata in varsta de 35 de ani, a facut publica o fotografie in care apare imbracata intr-o pereche de pantaloni de trening roz si intr-un tricou galben. Ce e inedit la aceasta fotografie este faptul ca artista nu poarta tricoul in mod obisnuit, ci il are pe cap, ca si cum s-ar pregati sa-l dea jos, lasand astfel la vedere nu doar abdomenul, ci si bustul.

Imaginea inedita a adunat rapid peste 25.000 de aprecieri, dar si numeroase comentarii din partea fanilor:„Frumoasa!”, „Arati grozav!”, „Curajoasa, nu gluma!”, au fost reactiile fanilor.

De curand, Inna este artista cu cele mai multe clipuri pe Youtube care au depasit un milion de vizualizari, ea depasind cantarete celebre, printre care Arianna Grande, Taylor Swift, Shakira si Katy Perry.

E soldat in Armata Britanica, dar participa si la concursuri de Miss: „Sunt ridiculizata din cauza felului in care arat” - FOTO

„Sunt recunoscatoare pentru fiecare reusita din cariera mea si ma bucur ca muzica mea a ajuns atat de departe, in vietile atator oameni carora sper ca le-am facut viata mai frumoasa! Multumesc fanilor mei si echipei mele pentru sustinere! Don’t let the music die!” , a declarat INNA.

Fotografie rara cu Loredana Groza si fiica ei. Cele doua seamana ca doua picaturi de apa: „Se vede ca e fata ta” - FOTO

Cea mai recenta colaborare – UP – impreuna cu superstarul jamaican Sean Paul, atinge inimile fanilor din intreaga lume cu peste 70M vizualizari pe YouTube. Performantele piesei UP au fost si in FM, piesa atingand pozitia intai pe radiourile din Romania, Bulgaria, Polonia, Rusia si Lituania.

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie