11.03.2022
E soldat in Armata Britanica, dar participa si la concursuri de Miss: „Sunt ridiculizata din cauza felului in care arat” - FOTO

Georgie Goodey din Billericay, Essex, vrea sa aiba o cariera in armata, insa isi doreste in palmares si titluri de Miss. Britanica in varsta de 27 de ani se mandreste cu titlul de Miss Essex 2019, insa si-a propus sa obtina mai multe. 

Din pacate, sunt multi care o critica online: carcotasii au ras de ea spunand ca buzele ei prea mari pun in pericol intrega natiune britanica.

„Cineva mi-a comentat ca dusmanii vor vedea prima oara buzele, inainte sa ma vada pe mine, si ca asa dau de gol intregul pluton… din cauza operatiilor pe care mi le-am facut la fata”, a spus tanara.

Cameron Diaz s-a saturat de Hollywood: „Nu ma spal niciodata pe fata. Traiesc ca o salbatica” - FOTO

„Primesc foarte multe comentarii urate, legate de faptul ca mi-am distrus fata, ca pana si cainele meu e mai atragator decat mine si ca nu ar trebui sa fiu in armata din cauza operatiilor pe care mi le-am facut la fata”, a marturisit Georgie Goodey.

Din cauza trolilor online, Georgie a apelat la psihoterapeuti.

Cum arata, de fapt, Madonna fara Photoshop sau filtrele de pe Instagram. Cantareata este de nerecunoscut

„Am lucrat cu multi terapeuti in ultimii ani – atat prin intermediul armatei, cat si in privat. Actualul meu sponsor pentru Miss Marea Britanie este si psihoterapeut si se ocupa de o multime de femei care sufera de dismorfie corporala sau tulburari de alimentatie. 

Este nevoie de mult timp sa inveti sa te accepti asa cum esti... Sunt nesigura si ma gandesc  ca as putea fi mai slaba sau mai frumoasa, dar cred ca asta e ceva normal”, a mai spus tanara.

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie