10.03.2022
Fotografie rara cu Loredana Groza si fiica ei. Cele doua seamana ca doua picaturi de apa: „Se vede ca e fata ta” - FOTO

Loredana Groza a postat o fotografia rara cu ea si fiica ei, Elena. Asemanarea dintre cele doua este izbitoare, iar fanii nu au putut sa nu remarce acest lucru. Imaginea postat de artista pe contul sau de Instagram a fost insotita si de un mesaj impresionant de Ziua Internationala a Femeii.

Loredana Groza are o fiica in varsta de 24 de ani cu sotul ei, Andrei Boncea. Tanara Elena isi doreste sa stea departe de lumina reflectoarelor si nu vrea viata agitata a mamei sale, insa se intampla ca vedeta sa posteze uneori poze cu aceasta. Acest lucru s-a intamplat si pe 8 martie, de Ziua Internationala a Femeii, cand artista in varsta de 51 de ani a postat o fotografie cu fiica ei pe retelele de socializare, avand la descriere un mesaj simplu. Elena seamana foarte mult cu mama ei, mostenindu-i trasaturile superbe ale acesteia. 

„La multi ani, fetelor”, a scris Loredana Groza la descrierea fotografiei postate pe Instagram. 

Loredana Groza este cunoscuta pentru aparitiile sale extravagante si pentru stilul sau de viata energic. La varsta de 51 de ani, artista continua sa arate si sa se simta formidabil, iar fanii au fost curiosi sa afle cum reuseste sa se mentina in forma vedeta lor preferata. 

Artista a vorbit sincer despre ritualul sau de infrumusetare si despre stilul de viata pe care il are si care o ajuta sa arate spectaculos in fiecare zi. 

„Nu am apelat la nicio operatie de infrumusetare de niciun fel. Ritualul meu de ingrijire e simplu si practic, pentru ca nu am timp sa pierd in saloane sau in cabinetele esteticienilor, cum foarte multi ma acuza. Nu am nimic impotriva interventiilor estetice, dar eu nu am apelat la nicio operatie de infrumusetare de niciun fel, cine ma cunoaste, stie ca asa e. 

E usor sa dai vina pe faptul ca nu ai bani sau sa spui ca cineva s-a operat si de asta arata bine, dar nu, nicio operatie si niciun estetician nu te pot ajuta, cu toti banii din lume, sa arati bine daca nu ai grija zilnic de tine. Sport, mancare simpla si meditatie. Aceasta este practica ta zilnica, deci trebuie sa fie constanta, sa iti faci timp dimineata si seara de cateva momente pentru tine, care sa te ajute sa te simti bine in pielea ta. Nu trebuie sa treaca nicio zi fara sa ai putina grija de tine! Operatiile pot sa mai astepte. Sunt atatea solutii simple, eficiente si neinvazive, in ziua de azi”, spunea vedeta pentru revista Viva.

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie