04.06.2022
Victoria Bonya l-a criticat pe Maks Barskih, dupa ultima declaratie pe care a facut-o interpretul: „Nici jumatate de luna nu a trecut, ca principiile lui Maks Barskih deja s-au schimbat”

Pana nu demult, Maks Barskih critica dur Rusia si oamenii rusi. Insa, acum el concerteaza prin diferite tari ale Europei si afirma ca nu ar fi impotriva ca la concertele lui sa asiste si fanii lui din Rusia. 

Asa dar, intr-un interviu Maks a recunoscut ca el nu a procedat corect atunci cand a criticat atat de dur Rusia. 

„In fiecare tara sunt oameni intelepti. Daca ei sunt din Rusia, cred ca ii poti numara pe degete. Ei isi fac griji pentru noi, ne suna, ne sustin. Degraba am sa merg in Germania si nu as fi impotriva daca printre publicul meu se vor numara si cetateni ai Rusiei. Pentru mine cea mai importanta este omenia”, a mentionat interpretul in varsta de 32 de ani. 

Anastasia Prihodko a refuzat sa participe la o emisiune deoarece prezentatorul este ruda apropiata a interpretei Loboda. Ce conflict au cele doua artiste - FOTO

Dupa aceasta declaratie a interpetului, Victoria Bonya l-a numit pe Barskih fatarnic. Ea crede ca acum cantaretul se afla intr-o situatie financiara proasta, asa ca este nevoit sa isi ceara iertare de la oamenii rusi. 

„Nici jumatate de luna nu a trecut, ca principiile lui Maks Barskih deja s-au schimbat. Biletele la concerte doar nu se vor cumpara singure pe ele. Doar ca ma indoiesc ca cineva din diaspora va merge la concertul lui dupa tot ce a vorbit el despre Rusia. Dar voi ce parere aveti?”, i-a intrebat Bonya pe urmaritorii sai. 

Monatik a recitat o poezie emotionanta despre razboiul din Ucraina: „O suta de zile s-au transformat in mii de morti” - VIDEO

Internautii au cazut de acord cu Bonya, mentionand ca Maks trebuie sa se gandeasca inainte de a vorbi ceva urat despre Rusia. „Cine va merge la concertul lui, nu se respecta deloc”, „Cat de fatarnic este”, „In curand el va fi fugarit si din tara lui natala”, „A inteles abia acum ca inafara de rusi, nimeni nu il mai asculta? Intrebare. Dar rusii vor fi gata acum sa mearga la concertele lui? In timp ce el, recent, i-a tradat pe toti si nici nu le-a intors banii pentru biletele pe care oamenii deja le-au procurat!”, „A dat-o inapoi, cred ca are probleme financiare”, „I s-a interzis sa intre in Rusia pentru 50 de ani inainte. O sa ne fie dor, Maksimushka”, au scris urmaritorii Victoriei Bonya. 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie