25.01.2021
Fanii sunt socati! Tina Karol - in bratele lui Dan Balan! Cum a felicitat-o interpretul pe frumoasa ucraineanca, de ziua ei de nastere

De ziua Tinei Karol, Dan Balan i-a dedicat o postare frumoasei interprete pe pagina sa de Facebook. Fanii au ramas placut surprinsi de aparitia celor doi in fotografia publicata de cantaret.

Citeste si :  Maestrul Nicolae Botgros isi sarbatoreste ziua de nastere. Felicitarile au curs siroaie dis-de-dimineata: "Ne-ati demonstrat ca muzica si sufletul sunt leacuri eterne impotriva tuturor virusilor"

Tina Karol isi sarbatoreste astazi ziua de nastere. Interpreta originara din Ucraina implineste 36 de ani. 

Dan Balan a scris:„La multi ani, draga...”

Dupa ce s-a remarcat in calitate de jurat in show-ul Vocea Ucrainei, Dan Balan i-a bulversat pe fani, care il vad deja ca si insurat cu interpreta ucraineana Tina Karol. Aceasta este printre cele mai iubite artiste din Ucraina si colega cu interpretul in acelasi concurs de talente. 

Fanii au ramas socati, vazand aceasta postare in care apar impreuna si au scris: „Ce surpriza”, „Ce felicitare minunata! Va ador pe amandoi si va felicit pe Tinochka”, „Cind jucam la nunta?”, „Eu visez?”.

Pana acum, interpretii nu au confirmat ca intre ei ar fi o relatie de dragoste. Ei prefera sa raspunda evaziv sau sa glumeasca pe seama acestui subiect, semn ca nu sunt deloc impotriva la atentia care li se acorda.

Pe parcursul show-ului, Dan Balan ar fi fost surprins in ipostaze foarte romantice cu Tina Karol, iar fanii se gandesc ca intre cei doi este mai mult decat o simpla prietenie. Admiratorii nu s-au lasat mult pe ganduri si chiar au creat mai multe conturi de Instagram, unde posteaza imagini create in photoshop, avandu-i ca protagonisti pe celebrii artisti in calitate de cuplu si chiar de familie cu copii. 

Citeste si :  „43 - in pasaport, 30 - in suflet” De ziua sa de nastere, Vladimir Zelenski a publicat o fotografie in care isi etaleaza muschii perfect reliefati

Sursa foto: Facebook

Articole din aceeasi categorie