18.09.2021
Idila dintre Sarah Jessica Parker si J.F. Kennedy Jr., “un fiasco total”. Cum a reactionat actrita dupa moartea lui? - FOTO

O fi actrita din Sex and the city casatorita cu Matthew Broderick de mai bine de doua decenii, dar asta nu inseamna ca n-a mai cunoscut si alti barbati la viata ei. De fapt, a cunoscut in detaliu unul cat se poate de special, pe Printul Americii, John F. Kennedy Jr....

The New York Times a relatat ca prima intalnire a celor doua staruri s-a petrecut la teatru. Au dat nas in nas unul cu altul si intregul pamant s-a cutremurat. Prietenul actritei si regizorul Adam Shankman a povestit totul intr-un interviu oferit celor de la revista People, in 2000. La scurt timp dupa ce John a invitat-o pe Sarah in oras, ea l-a sunat pe regizor peste masura de entuziasmata: „Nici n-o sa-ti vina sa crezi cine m-a invitat in oras!”

In cadrul unui interviu cu The New York Times, Sarah Jessica Parker a vorbit despre relatia pe care a avut-o cu Cel mai sexy barbat al anului 1988 si pe care a numit-o „fiasco-ul Kennedy”: „Mergeam prin locuri in care nu era prin preajma nici tipenie de om, dar, cu toate astea, a doua zi vedeam tot timpul fotografii cu noi prin tabloide”, s-a plans actrita despre lipsa de intimitate din acea idila extrem de mediatizata.


Cu toate ca avea sentimente puternice pentru JFK Jr. si il admira nespus, Sarah si-a dat seama ca era „genul de barbat-proprietate publica”, iar ea chiar nu-si dorea o asemenea expunere. „N-am avut nicio idee despre ce inseamna faima cu adevarat pana nu l-am cunoscut pe John. E un barbat de treaba, dar, pentru numele lui Dumnezeu, simt ca trebuie sa-mi cer scuze ca sunt iubita lui. Chestia asta a devenit definitorie pentru mine”, a dezvaluit atunci Parker, care a tinut sa precizeze ca mediatizarea a continuat chiar si dupa ce relatia celor doi amorezi se incheiase.

Sechele post-idila

La ani intregi dupa despartirea lor, Sarah continua sa se intrebe daca toata cariera ei nu era cumva eclipsata de relatia intima pe care o avusese cu o „regalitate” americana. „Cand o sa mor, o sa-si aduca lumea aminte de mine pentru ca am avut candva o relatie cu John Kennedy”, a declarat ea in interviu.
Despartirea celor doi n-a facut ca suferinta ei sa fie mai mica in momentul in care a aflat de moartea lui. Kennedy si-a pierdut viata intr-un accident de avion, in care a mai decedat si cea care-i era sotie atunci, Carolyn Bessette-Kennedy.

Marylin Monroe de Moldova! Vlada Mardari si-a schimbat radical look-ul: „Pum pi du pu!”- FOTO

Sarah a refuzat sa vorbeasca in presa despre disparitia lui prematura, insa apropiatii ei sustin ca Parker a fost distrusa din cauza mortii lui John. In timpul unui interviu "Watch What Happens Live with Andy Cohen", vedeta hollywoodiana a raspuns la cateva intrebari puse de gazda emisiunii. Ea a declarat ca a fost „placut” sa-l sarute pe regretatul ei iubit, iar, in ceea ce priveste parul lui, Sarah n-a avut decat cuvinte laudabile: „Avea un par desavarsit! Era ca o pensula, stii ce vreau sa spun?”

Fratele mai mic al lui Kate Middleton s-a insurat. Ducii de Cambridge nu au lipsit de la eveniment

Iar, pe masura ce intrebarile deveneau tot mai incomode, Parker l-a oprit elegant pe Cohen spunandu-i: „Eu as zice ca am epuizat subiectul acesta. Daca ar fi si el in viata, m-as simti mai bine, daca si-ar indeplini toate telurile pe care sunt sigura ca ar fi putut sa le atinga, daca ar trai o viata bogata si plina de aventuri, as fi mai dispusa sa raspund la intrebari despre el. Altfel, nu”, a conchis actrita.

Articole din aceeasi categorie