18.09.2021
Marylin Monroe de Moldova! Vlada Mardari si-a schimbat radical look-ul: „Pum pi du pu!”- FOTO

Prezentatoarea PRO TV, Vlada Mardari, si-a schimbat radical look-ul. 

Vlada a publicat o fotografie pe retelele de socializare, in dreptul careia a scris: „Pum pi du pu”, bine-cunoscuta fraza spusa de starul secolului XX, Marylin Monroe.

Prezentatoarea a ales sa se frezeze scurt si si-a vopsit parul intr-o nuanta de blond care o prinde de minune si se potriveste cu ochii ei albastri.

Vlada Mardari crede in puterea femeilor! „Au asa uneori tendinta sa fie invidioase sau rautacioase...noi putem face lucruri superbe daca ne sustinem pana la urma.” Dezvaluiri facute de prezentatoarea PRO TV. INTERVIU - VIDEO

Gazda emisunii iSanatate este adepta unui stil de viata sanatos. Practica sport, mananca sanatos si este foarte energica, ceea ce se poate observa pe silueta sa.

Nu rata noul sezon al emisiunii iSanatate, in fiecare sambata, la ora 11:00, doar la PRO TV!

Ia-ti doza de sanatate cu Vlada Mardari: „Nu poti sa muncesti, nu poti sa calatoresti, sa iti traiesti viata cu placere daca nu esti sanatos” - VIDEO

Prezentatoarea PRO TV, Vlada Mardari si sotul ei, Tudor Mardari s-au casatorit in 2018. Cuplul s-a logodit la sfarsitul verii, in toamna a urmat casatoria religioasa si civila, iar spre sfarsitul lui martie a aparut pe lume si primul copil.

Articole din aceeasi categorie