18.09.2021
Fratele mai mic al lui Kate Middleton s-a insurat. Ducii de Cambridge nu au lipsit de la eveniment

Nunta in familia regala! James Middleton, mezinul familiei Middleton, s-a insurat cu aleasa sa, o frantuzoaica pe nume Alizee Thenevet. Nunta a avut loc in sud-estul Frantei, iar ducii de Cambridge au fost prezenti la eveniment. 

Toata lumea o stie pe Pippa Middleton, sora ducesei de Cambridge. Putini stiu insa ca surorile Middleton mai au un frate mai mic. James Middleton are 34 de ani si este un antreprenor de succes. In urma cu cativa ani, barbatul a suferit de depresie si chiar a incercat sa se sinucida.

Justin Bieber va deveni tatic?

James s-a casatorit in weekend cu Alizee, o tanara cu care se iubeste de 3 ani. De la nunta nu puteau lipsi Kate Middleton si printul William. Ducii de Cambridge au fost insotiti de cei trei copii: George, Charlotte si Louis. 

Si arabilor din Dubai le place muzica moldoveneasca! O noua parodie de la Victor Suiu. „Asa vor canta baietii din Dubai, cand vor face cunostinta cu fetele din Falesti” - VIDEO

“Printul William si Kate au fost acolo, dar nu si-au dorit sa fie in centrul atentiei”, a declarat o sursa apropiata tinerilor casatoriti pentru Vanity Fair. Petrecerea de nunta a avut la Chateau Leoube, din Provence, iar mirii au avut peste 50 de invitati. 

Fratele lui Kate Middleton a postat si o fotografie de la cununie pe contul de Instagram. “Mr & Mrs Middleton. Ieri, m-am casatorit cu dragostea vietii mele, inconjurat de familie, prieteni si bineinteles cativa catei in frumosul sat Bormes-les-Mimosas. Nu pot descrie in cuvinte cat de fericit sunt” , a scris tanarul. 

Articole din aceeasi categorie