17.09.2022
Heather Locklear, una dintre cele mai frumoase actrite din anii '90, aproape de nerecunoscut. Cum au surprins-o paparazzii, pe strada in LA - FOTO

Heather Locklear pare de nerecunoscut in cele mai noi imagini surprinse de paparazzi. Fotografiile cu actrita in varsta de 60 de ani, in care aceasta apare cu fata foarte umflata, i-au ingrijorat pe fani. 

Pozele vin la cinci luni dupa ce Heather a fost surprinsa in public, aratand fericita, in timp ce se indrepta catre o petrecere, impreuna cu logodnicul Chris Heisser.

Consultat de DailyMail.com, chirurgul plastician Charles S. Lee, din Beverly Hills, nu crede ca aspectul actritei este rezultatul unei proceduri cosmetice, acesta sustinand ca nu vede nicio indicatie de interventie chirurgicala plastica sau tratament cu Botox asupra vedetei.

Nepotii Reginei Elisabeta a II-a, la priveghiul bunicii lor - FOTO/VIDEO

Locklear nu s-a mai afisat atat de des in public dupa ce a cazut victima a abuzului de substante. A avut mai multe probleme cu autoritatile, iar ulterior a ajuns sa se interneze in mai multe clinici de reabilitare.

Recent, a sarbatorit peste doi ani si jumatate de sobrietate. De asemenea, a revenit pe micul ecran in octombrie anul trecut, jucand in filmul „Don't Sweat the Small Stuff: The Kristine Carlson Story,” primul ei proiect in aproape cinci ani.

Se marita Jennifer Garner? Reactia adorabila a lui Ben Affleck cu gandul la fosta sotie - FOTO

Heather a fost casatorita cu rockerii Tommy Lee (1986 - 1993) si Richie Sambora (1994- 2007). Cu acesta din urma are o fiica, Ava (24 de ani).

Articole din aceeasi categorie