20.07.2022
Hailey Bieber a brevetat o nuanta de unghii pe care ea a creat-o impreuna cu mesterul sau de manichiura - FOTO

Hailey Bieber, in varsta de 25 de ani, pare sa fi invatat cum poti face bani din orice. Chiar si din propria manichiura. Ea ii este fidela mesterului sau de manichiura deja de cativa ani: impreuna cu ea, vedeta a creat o nuanta speciala de acoperire a unghiilor si o forma a unghiilor proprie, care acum este admirata de peste patruzeci de milioane de utilizatori TikTok. A fost creat chiar si un hashtag special dedicat manichiurii lui Hailey. Daca o urmaresti de mai mult timp, poti observa ca ea poarta mereu aceeasi nuanta nude, putin lucioasa si aceeasi forma.

Pentru a primi o astfel de nuanta, vedeta impreuna cu mesterul sau au amestecat mai multe nuante si au primit ceva original si deosebit. Cand vedeta a aflat ca, potrivit zvonurilor, ca cineva vrea sa faca aceeasi nuanta si sa o scoata in vanzare, Hailey si mesterul sau au decis sa-si breveteze imediat nuanta. Drepturile de autor ar trebui sa fie peste tot! Acum toti cei care vor sa profite de o manichiura ca a vedetei, vor trebui sa-i plateasca lui Hailey.

Ce face Jennifer Lopez in fiecare zi pentru a se mentine in forma? Afla secretul sau

Meghan Markle, in centrul atentiei dupa ce a purtat o tinuta asemanatoare cu cea a lui Kate Middleton de la lansarea Top Gun - FOTO

Doritori, apropo, sunt multi. Nu degeaba saloanele de infrumusetare din New York si Los Angeles si-au dezvoltat deja propriile scheme pentru a repeta manichiura lui Hailey. Acum, cand secretul nuantei sale este dezvaluit, este mult mai usor sa satisfaci clientii care sunt fani ai modelului. 

Articole din aceeasi categorie